Přejít na obsah

bery2266

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení bery2266

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. zdravím, tak zatím to vypadá na těsnění pod vstřiky, zítra proběhne výměna.. . tak jsem zvědav. tandemová pumpa prý maká jak má, tak jako vše ostatní.
  2. zdravím po delší odluce, co přesně by mělo být se žhavičkami? nastartuji jen za studena a to hned.....při startu točí motor normálně. Pokud se motor ohřeje, tak nechytne. stalo se mi i že zhasl motor i při volnoběhu. Dále ukazuje skoro jednou takovou spotřebu. Co přesně znamená , že padá nafta?? je vyměněný palivový filtr. Dnes jsem vozidlo odvezl ke známému, tak uvidíme na co příjde a určitě dám vědět.
  3. ahoj, měl bych dotaz zda někdo z vás nemá zkušenost se špatným startováním. Vlastním supa 19tdi 96kw rv. 2002. jde o to že i po výměně baterky mám problém se startováním . motor točí ale jen málo kdy se podaří nastartovat. pokud se podaří tak motor běží bez problémů. Jako první jsme zkusili vyměnit palivový filtr a po té vyčerpat naftu z nádrže a natankovat novou. zatím se to chová dosti podobně. jen mě zajímá zda se to někomu nestalo a v přípádě jak závadu odstranit. děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...