tomina Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Už delší dobu se mi od předních kol ozývá cvakaní v momentě, kdy se mi auto rozhoupe. Třeba když jednim kolem vjedu do díry a auto se rozhoupe ze strany na stranu. Mám pocit, že to dělá jen když motor není v tahu (na neutrál) a když jedu pomalu. Stejně to cvakne, když jedu se zařazenou rychlostí (nejvíc to dělá na 2.stupeň), brzdim motorem a pak přidám plyn. Když začne táhnout, opět to cvakne - tedy v momentě kdy škubne motor. Je to takový kovový zvuk, kov na kov. Neni to nic hlasitýho, ale mě to štve ;-) V servisu nic nenašli, nikde žádný vůle když se do toho bouchá tak nikde nic necvaká. Prý by to mohly být silentbloky motoru, ale jelikož jsou napuštěný olejem tak stojí cca 1500Kč jeden, což je dost na to, aby to tim nebylo. 100% to říct nemůžou. Neporadí někdo, co ještě vyzkoušet nebo jak určit přesně co to je? Jinak spojku a setrvačník mám nový, dělalo to před tim i teď. Je to 1,9TDi, 2006, 155000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 (editace) A kontroloval si táhla stabilizátoru? To by odpovídalo tomu cvakání při zhoupnutí. Editováno: 7. Duben 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopina Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 jojo přesně taky mě to dělali stabilizátory ale bylo to spíš klepání než cvakání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Az budu v servisu, tak jim reknu, at se na to kouknou. Mozny to je. Díky za rady ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.