jaGmann Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Stava se mi, ze kdyz jedu trochu ostrejc - cili pusobi na zadek vetsi odstrediva sila - zrychleni, prujezd zatackami, atd., tak mi zadni ostrikovac zacne slintat. Vytece z nej malinko vody, takze kapky stekaji po zadnim okne a spini ho. Okno je treba i slabe zapraseny, ale kdyz prez nej projede par kapek, tak to na okne zanecha po uschnuti mapu. Nema nekdo nejakou radu, jestli se to da nejak osetrit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 11. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 nikomu to nedela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrry Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Mám stejný problém. Je to maličkost, nemá to vliv na jízdní vlastnosti, ale pěkně to štve. Poradí někdo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 VW toto rieši už od minulého roka ...dá sa prepojovacia hadička od 3.brzd.svetla so spätným ventilom a voda netečie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 nevím, co se přesně stalo, ale od minulého týdne mi to dělá taky. A hodně, na zadním okně mám permanentně několik čůrků, až je mi divné kolik vody se do té hadičky vejde. Začalo to dělat ze dne na den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.