Publikováno Duben 7, 201114 r Stava se mi, ze kdyz jedu trochu ostrejc - cili pusobi na zadek vetsi odstrediva sila - zrychleni, prujezd zatackami, atd., tak mi zadni ostrikovac zacne slintat. Vytece z nej malinko vody, takze kapky stekaji po zadnim okne a spini ho. Okno je treba i slabe zapraseny, ale kdyz prez nej projede par kapek, tak to na okne zanecha po uschnuti mapu. Nema nekdo nejakou radu, jestli se to da nejak osetrit?
Květen 26, 201411 r Mám stejný problém. Je to maličkost, nemá to vliv na jízdní vlastnosti, ale pěkně to štve. Poradí někdo co s tím? Díky
Srpen 6, 201411 r VW toto rieši už od minulého roka ...dá sa prepojovacia hadička od 3.brzd.svetla so spätným ventilom a voda netečie
Červen 17, 20169 r nevím, co se přesně stalo, ale od minulého týdne mi to dělá taky. A hodně, na zadním okně mám permanentně několik čůrků, až je mi divné kolik vody se do té hadičky vejde. Začalo to dělat ze dne na den.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.