PitBull Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Ahoj, mám možnost koupit tato alu kola (viz. obr.). Prodejce udává, že jsou to origo 15 " kola z Octavie. Mužete mi to někdo potvrdit? Ještě to má malý háček - nemá k tomu krytky šroubů - daly by se (a za kolik) někde sehnat? Díky za odpovědi PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Upřímně řečeno mi to jako přímo škodovácká kola nepřijde a jestli ano, tak musí být na zadní straně disku někde vyraženo číslo dílu. Nejvíce se podobají kolům Elegant (viz. obrázek, ale ty paprsky jsou krapet jiné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 1. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Díky, taky jsem si nejprve myslel, že to jsou Eleganty, ale jak píšeš, ty paprsky jsou trochu jiné... Bohužel, kola nemůžu shlédnout osobně (je to přes inzerát na netu), takže číslo dílu asi nezjistím PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 To je špatný. Kdyby tam bylo škodovácké číslo, máš jistotu, že jsou skutečně škodovácká. Tato kola se mi fakt nezdají. Není ale vyloučeno, že se třeba dávala na VW, ale to nejsou škodovácké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Origo Skodovacky kola to urcite nejsou... Ani bych je na inzerat nekupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.