Sniper_2003 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Chlapy chtěl jsem se Vás zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost jako já. Včera jsem tankoval a po naplnění nádrže jsem si všiml, že bílá klapka která je hned za hrdlem nádrže, tam není. Mám asi představu kam se poděla, ale nejsem si zcela jist, jestli to v té nádrži bude vadit či dělat neplechu. Nejsem řidič co vyjíždí nádrž do poslední deci. Ale stejně by mě zajímalo jestli to už někdo řešil, a pokud ano, jakým způsobem. A kdyby se někomu poštěstilo sehnat třeba nákres jak to tam bylo přidělaný nebo k čemu ta klapka přesně slouží, tak to už by byla velká paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Diesel ziadnu bielu klapku v hrdle nadrzi NEMA. Klapku maju len Benzinove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Tak nevím. Tak mám asi zázračný vůz. Respektive měl jsem. Škoda že to nemohu vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.