at.ax Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Chtěl jsem poprosit o radu, nechal jsem namontovat HF od nokie (CK- 15w) do OII, prvně jsem měl mikrofon na A sloupku a teď jsem ho přesunul na střed k osvětlovací lampičce. Jak na sloupku tak ted u osvětlovací lampičky je kvalita zvuku strašná. Každý volající si stěžuje že se slyší dvakrát a mě nerozumí. Poradíte mi nějakou radu jak se tomuhle vyhnout? Nebo vymontovat a vyhodit když to nebude lepší? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 (editace) Měl jsem taky tohle HF a stejný problém. Umístěním mikrofonu to rozhodně není,koupil jsme Parrota a je to ůplně o něčem jiném. Sice Nokia je Nokia, ale tady jsem se zklamal. Nacvíc Parrot se dá aktualizovat pomocí Bluetooth a noťasu, když se objeví na trhu nějaké novější modely telefonů, což u Nokie není a je tam jen "pár" telefonů které to podporuje, samozřejmě vše skoro jen nokia. Editováno: 10. Duben 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Mám stejný systém. Mikrofon instalován uprostřed u zpětného zrcátka. Malinko jsem si ztišil zvuk v reproduktorech při volání a trochu to pomohlo. Ale stejně si přátelé stěžují, že mě občas slyší dvojmo. Mimochodem to mám spárovaný s telefonem Samsung a LG. - reakce na JUKE.BOX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 jj...souhlas, mám to samé Hf a problém rovnaký...prostě nokia - disconnection people Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
at.ax Vloženo 11. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 takže nokia to má nevychytaný... O tom parrotu sem věděl že je dobrej, jen sem nečekal že bude tovej rozdím mezi nokií a parrotem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Asi tak,na Nokii nedám dopustit,ale jen co se týče mobilu, jako HF do auta si to už nikdy v životě nepořídím. Už jen proto,že u Parrota pořád vyvíjí Firmware který si každý krásně aktualizuje,třeba i u 5 let starého modelu HF, Nokia nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Asi tak,na Nokii nedám dopustit,ale jen co se týče mobilu, jako HF do auta si to už nikdy v životě nepořídím. Už jen proto,že u Parrota pořád vyvíjí Firmware který si každý krásně aktualizuje,třeba i u 5 let starého modelu HF, Nokia nic. Ahoj podivej se na stranky Nokia, ale ne ceske, ale *.com Stahnul jsem tady Nokia Car Kit software a reinstaloval jsem svoji HF N CK-200. Po update pribyly nove funkce a bezvadne komunikuje s N C6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manci Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 mam stejný problém jako všichni, po koupy auta to fungovalo bez problému, ale teď už ne. dokonce mam i fakturu z opravy od předešlého majitele a měl stejný problém : \ a teď právě nevím co s tím budu dělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.