Přejít na obsah

HF - nokia

at.ax

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem poprosit o radu, nechal jsem namontovat HF od nokie (CK- 15w) do OII, prvně jsem měl mikrofon na A sloupku a teď jsem ho přesunul na střed k osvětlovací lampičce. Jak na sloupku tak ted u osvětlovací lampičky je kvalita zvuku strašná. Každý volající si stěžuje že se slyší dvakrát a mě nerozumí. Poradíte mi nějakou radu jak se tomuhle vyhnout? Nebo vymontovat a vyhodit když to nebude lepší?

Díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem taky tohle HF a stejný problém. Umístěním mikrofonu to rozhodně není,koupil jsme Parrota a je to ůplně o něčem jiném. Sice Nokia je Nokia, ale tady jsem se zklamal. Nacvíc Parrot se dá aktualizovat pomocí Bluetooth a noťasu, když se objeví na trhu nějaké novější modely telefonů, což u Nokie není a je tam jen "pár" telefonů které to podporuje, samozřejmě vše skoro jen nokia.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři

Mám stejný systém. Mikrofon instalován uprostřed u zpětného zrcátka. Malinko jsem si ztišil zvuk v reproduktorech při volání a trochu to pomohlo. Ale stejně si přátelé stěžují, že mě občas slyší dvojmo. Mimochodem to mám spárovaný s telefonem Samsung a LG. - reakce na JUKE.BOX :)

Odkaz ke komentáři

Asi tak,na Nokii nedám dopustit,ale jen co se týče mobilu, jako HF do auta si to už nikdy v životě nepořídím. Už jen proto,že u Parrota pořád vyvíjí Firmware který si každý krásně aktualizuje,třeba i u 5 let starého modelu HF, Nokia nic.

Ahoj podivej se na stranky Nokia, ale ne ceske, ale *.com Stahnul jsem tady Nokia Car Kit software a reinstaloval jsem svoji HF N CK-200. Po update pribyly nove funkce a bezvadne komunikuje s N C6.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...