Publikováno Duben 10, 201114 r Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Vyskakuje mi chyba motoru, vag ukázal toto: 16825 system odvzdušnění palivové nádrže chybny prutok P00441 -35- 00. Po smazáni chyby znovu vyskočila po ujetí cca 1000 km. Projevuje se to i neklidným volnoběhem při delším stání sem tam spadnou otáčky a motor jako by se chtěl udusit, vyměnil jsem všechny filtry a svičky ale nepomohlo to. Nevíte někdo co s tím ?
Duben 12, 201114 r diagnostika akcnich clenu a zkusit ventil a nadobce s aktivnim uhlim... prokoukat vsechny hadice co k tomu vedou
Duben 12, 201114 r Autor zkusim na to mrknout ale nevim kde presně mam hledat nadobku s aktivnim uhlim a tim ventilem
Duben 12, 201114 r nádobka s aktivním uhlím je vlevo u blatníku,černá krabička vedle nádobky serva,vedou k ní asi tuším 3 hadičky(vlevo proti směru jízdy) Upraveno Duben 12, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!
Duben 12, 201114 r Autor tak jsem tu krabičku s aktivnim uhlim nenašel mam totiž superba a vedle nádobky na servo nic není, asi pojedu do servisu ale ne do škodovky, umělci ze škodovky mi smazali chybu za 600,- a řekli mi že tomu nic neni. Ještě mi známý radil že někde v podběhu by měl byt upouštěcí ventil který pouští palivo při přetankování tak ho prý zkusit vyčistit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.