stevRS Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 zdravím někdo náký kontakt na firmu která je schopná zrealizovat přestavbu O1 12/1999 na facelift RS rychle levně Praha a okolí?... díky... je možné nechat provést i v autorizovaném servise?... případně na kolik přestavba vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 cena záleží na dílech nové/použité, origi/neorigo, samotná přestavba neni problem, to si uděláš doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevRS Vloženo 14. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 prave me prestavba v 6tym patre panelaku desí a v garaži = 2 pruhy na betonu = hlídané parkoviště nic moc... by mi zajímalo něco někam odvíst večer přijet a hotovo cca max 30 000,- bez kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 (editace) Kola mě vyšly na 17 tisíc, disky (jeté po opravě) z toho 9500Kč. nárazník origo (nejetý) rs v Bohumíně 4000Kč, mřížky (nové) do něj 1000Kč, koncovka výfuku (nová) 1200Kč, křídlo (nové) 1500Kč a hlavně lakovna cca 20 tis korun právě se lakuje a dokončuje takže to mám ještě v živé paměti:-) Ale to už mám face tzn ještě to chce světla, masku a nevím co vše pro přestavbu před/po face:-) Jo a zadní nárazník mám pouze na výřez pro výfuk jinak ho nechávám tuším že je stejný s RSkou. Editováno: 15. Duben 2011, autor: Martin Kuděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.