Host aka Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Tak jsem se lakovou tužkou pokoušel zaretušovat pár škrábanců a ďubek v laku. Samozřejmě se mi tam povedlo udělat silnější nánosy. Jde to nějak zbousit, aby to vrstvou splynulo s okolním lakem? Samozřejmě nějak, abych ten okolní lak nepoškodil, nepoškrábal. Krací lak (čirý) jsem tam zatím nenanášel. Podotýkám, je to metla. Dík P.S.: Někde tu byl kdysi návod, ale mám za to, že se jednalo o pastelovou barvu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...taodkaminku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Tak jsem se lakovou tužkou pokoušel zaretušovat pár škrábanců a ďubek v laku. Samozřejmě se mi tam povedlo udělat silnější nánosy. Jde to nějak zbousit, aby to vrstvou splynulo s okolním lakem? Samozřejmě nějak, abych ten okolní lak nepoškodil, nepoškrábal. Krací lak (čirý) jsem tam zatím nenanášel. Podotýkám, je to metla. DíkP.S.: Někde tu byl kdysi návod, ale mám za to, že se jednalo o pastelovou barvu...? Nedávno jse mi podařilo udělat pěknou rýhu na zadních dveřích. Rýhu jsem si "omaskoval" modelářskou vykrývací páskou (lepící páska se sníženou lepivostí) abych si lak nenanesl na původní pak nanesl krycí a pak strhnul tu pásku a znovu nanesl krycí a pak rozleštil Tempem a pak černou želvou, výsled mě mile překvapil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...taodkaminku.htm Jo díky. To je ono. Ale tam právě není napsáno, jak postupovat v případě krycího (bezbarvého) laku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.