Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem se lakovou tužkou pokoušel zaretušovat pár škrábanců a ďubek v laku. Samozřejmě se mi tam povedlo udělat silnější nánosy. Jde to nějak zbousit, aby to vrstvou splynulo s okolním lakem? Samozřejmě nějak, abych ten okolní lak nepoškodil, nepoškrábal. Krací lak (čirý) jsem tam zatím nenanášel. Podotýkám, je to metla. Dík

P.S.: Někde tu byl kdysi návod, ale mám za to, že se jednalo o pastelovou barvu...?

Tak jsem se lakovou tužkou pokoušel zaretušovat pár škrábanců a ďubek v laku. Samozřejmě se mi tam povedlo udělat silnější nánosy. Jde to nějak zbousit, aby to vrstvou splynulo s okolním lakem? Samozřejmě nějak, abych ten okolní lak nepoškodil, nepoškrábal. Krací lak (čirý) jsem tam zatím nenanášel. Podotýkám, je to metla. Dík

P.S.: Někde tu byl kdysi návod, ale mám za to, že se jednalo o pastelovou barvu...?

Nedávno jse mi podařilo udělat pěknou rýhu na zadních dveřích. Rýhu jsem si "omaskoval" modelářskou vykrývací páskou (lepící páska se sníženou lepivostí) abych si lak nenanesl na původní pak nanesl krycí a pak strhnul tu pásku a znovu nanesl krycí a pak rozleštil Tempem a pak černou želvou, výsled mě mile překvapil.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.