xxborec Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Poradíte mi pls na co se mám zaměřit při koupi xenonů? Zítra mám sraz s jedním inzerentem, který prodává xenony na OI - jsou prý zanovní a kompletní včetně trafa a výbojek. Je něco, na co by jsem se před koupí měl zaměřit jestli je ok? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 no hlavně v rámci svého pudu sebezáchovy a čestnosti nekupuj podobné xenony, jaké jsem nedávno viděl na Aukru - údajně zánovní xenony, vymontované z jeho vozu, které shodou okolností měly malé "kousance" nahoře a dole... Co tím míním snad každému dojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 určitě bych je nejdřív odzkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.