Publikováno Duben 17, 201114 r Ahoj potřeboval by jsem poradit měnil jsem podsvícení budíků ze zelené na bílé použil jsem tyto SMD ledky http://www.gme.cz/cz/led-plcc2-white-1200-120-p960-071.html ale po zapojení mi budíky svíti hodně nevíte jaký bych mohl vyměnit odpor a kde na budíkách je aby to tolik nesvítilo?a nebo jaký použít diody aby neměli takovou svítivost.Díky za radu
Květen 5, 201114 r Vyzkoušel bych drouhou cestu a to svorku 20 na modrém konektoru - vedení 58d. Pokud reaguje podsvit na regulaci tak bych ho odpojit od budíků, změřil co do nich z ní leze a vnutil jim hodnotu pro menší podsvit.
Květen 5, 201114 r Kdysi jsem to řešil taky,neměl jsem kolečko na intenzitu podsvitu,je hned vedle kolečka na sklon světel. Pokud ho tam nemáš,tak si ho sežen, kabeláž tam je navedená z výroby a snížíš to na minimum. Pokud štělování podsvitu máš a i tak to svítí moc, tak jsi tam dal moc silný ledky, ale ono to po předělání svítí vždycky víc než origo zelený. Ale předpokládám,že u superba kolečko na podsvit bylo už v základu :-) Upraveno Květen 5, 201114 r od juke.box
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.