dastax Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Nemáte někdo prosím kola Trifid 17" na svém superbu a nebyli byste mi ochotni změřit rozměr středové krytky? Objednal jsem je ze škodovky, ale jsou bez krytek, musím je sehnat zvlášť....a různě po metu jsem nalezl, že jsou tam rozdíly ve velikostech... díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 V každé prodejně Škodovky ti je prodají jako originální příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 No já právě chci koupit VW krytky, mám to na Passata....bohužel jsem zdrhnul ke "konkurenci"... a i tak chci na ebayi, protože jsou za polovic Přinejhorším teda počkám než mi kola přijdou no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.