Satas Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 (editace) kluci jake zavady a jejich projevy se daji na cerpadle zjistit? napriklad na volnobeh nepravidelny chod atd? ma nekdo nejake zkusenosti a muze je sem napsat? Je jich x co se muže podělat,já si to diagnostikuji BOSCH KTS přímo na konektor PSG u čerpadla.Udělají ti to v každém solidnějším BOSCH servisu. Editováno: 29. Červen 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Ahojte nechci zakladat nove tema tak to supnu sem. na mem V6 114kw se me obevila zavada : 00552 viz foto motor jede nic se na nem nezmenilo jen nevim co ta zavada presne znamena hledal jsem potenciometr merice vzduchu castecne jsem uvazoval i o vaze vzduchu jenze to co napsal vis me celkem zneklidnilo muze nekdo prinest nejakou rozumnou odpoved kde muze byt vada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Cim muze byt zpusobena tato chyba?pred vymenou tranzistoru to psalo can sbernice komunikace po jednom dratu sporadicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 01378 je jasné - někde přerušeno 17978 viz obrázek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) Bohuzel uz vim i kde supiku Editováno: 8. Říjen 2014, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 (editace) lidi asi jsem blbej ale kde je to oznaceni toho cerpadla? ja tam zadny stitek nemam jen vyracene cisla primo na boku toho cerpadla a to coslo nic nikde neznamena v etce je cislo 059130106J ale je to jedno zdali mam automatickou nebo manualni prevodovku? Editováno: 9. Říjen 2014, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 AYM má vždy čerpadlo J BDG ma vždy K nebo M Já si kombinuji jakékoliv čerpadlo jak chci a ze 114 kw AYM udelam 132KW BDH například. PS: tim hrabaním se v PSG čerpadla pájkou problem jenom oddálíš nikoliv nevyřešíš příčinu,veř mi a stejně časem pujdeš pro nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Satas to je nam jasne ze se to tim neopravi jen oddali ale dobre i to oddaleni nez prijde ta palka penez za cerpadlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Satas to je nam jasne ze se to tim neopravi jen oddali ale dobre i to oddaleni nez prijde ta palka penez za cerpadlo! Zbytečná práce uplně.A častka 25 neni pálka,dříve staly od 40ti nahoru. Pořekadlo zní jasně...když je na opici musí bejt i na banány. (nemyšleno zle.) Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 chlape pořekadlo je to pěkné,ale na druhou stranu doba pokročila a superb už není bůh ví co a vzhledem k pořizovací ceně auta jsou ceny za turba a čerpadla pořádná řacha.Cena auta padá geometrickou řadou,ale to ostatní je pořád někde jinde. Nebavíme se o nějaké rok staré audině nebo báwu,ale o supech starých 8,10,12 let. To je samozřejmě jen můj názor,ale myslím,že řada lidí bude souhlasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 tak ja udelal cerpadlo za 19 900 kc co jsem objizdel servisi bosch v okoli tak me to kazdy napocital na 24 500 kc coze je celkem palka a jak pise vick je to uz trosku nepomer cena nahradnich dilu oproti jinejm modelum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Za chvili koupíš Supa za 60 klacků a jen za vstřiky a čepadlo a par kravinek to mas hned zpatky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Svatá pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Pravda je že auto dnes stojí 60 ale díly kvůli tomu dolu nepujdou,protože auto to bylo nové kolem mičudy.To že ted ty auta stojej co stojej je prodejcum dílů a koncernu srdečně u prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) chlape pořekadlo je to pěkné,ale na druhou stranu doba pokročila a superb už není bůh ví co a vzhledem k pořizovací ceně auta jsou ceny za turba a čerpadla pořádná řacha.Cena auta padá geometrickou řadou,ale to ostatní je pořád někde jinde. Nebavíme se o nějaké rok staré audině nebo báwu,ale o supech starých 8,10,12 let. To je samozřejmě jen můj názor,ale myslím,že řada lidí bude souhlasit. Souhlasim stebou naprosto ale je to tak jak píši o řádek výše.bohužel. Takže budto se stim smíříme anebo nakupme Felicie a trojkov golfy a budem servisovat za 00hovno.... Jen prostě nesouhlasim s typem polsko-moravské opravy pajení tranzistoru v PSG která je uplně k hovnu.Nic víc v tom neni. Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lalemu Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Ahoj chlapi mam kontakt na p.Šediveho primo do Prahy k Boschovi je docela rozumnej tady je tel. 603322258 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lempl33 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 zdravim mam dotaz povolil mi napinak na vstrikovacim cerpadle tudis se mi to rozhodilo muzu to zpet nastavit tim ze zaaretuji motor a cerpadlo nasadim remen napnu novým napinakem nebo je tam finta ptam se abych to nedelal zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.