Červen 29, 201411 r kluci jake zavady a jejich projevy se daji na cerpadle zjistit? napriklad na volnobeh nepravidelny chod atd? ma nekdo nejake zkusenosti a muze je sem napsat? Je jich x co se muže podělat,já si to diagnostikuji BOSCH KTS přímo na konektor PSG u čerpadla.Udělají ti to v každém solidnějším BOSCH servisu. Upraveno Červen 29, 201411 r od Satas
Září 7, 201410 r Ahojte nechci zakladat nove tema tak to supnu sem. na mem V6 114kw se me obevila zavada : 00552 viz foto motor jede nic se na nem nezmenilo jen nevim co ta zavada presne znamena hledal jsem potenciometr merice vzduchu castecne jsem uvazoval i o vaze vzduchu jenze to co napsal vis me celkem zneklidnilo muze nekdo prinest nejakou rozumnou odpoved kde muze byt vada?
Říjen 7, 201410 r Cim muze byt zpusobena tato chyba?pred vymenou tranzistoru to psalo can sbernice komunikace po jednom dratu sporadicky.
Říjen 9, 201410 r lidi asi jsem blbej ale kde je to oznaceni toho cerpadla? ja tam zadny stitek nemam jen vyracene cisla primo na boku toho cerpadla a to coslo nic nikde neznamena v etce je cislo 059130106J ale je to jedno zdali mam automatickou nebo manualni prevodovku? Upraveno Říjen 9, 201410 r od JanSuperb
Říjen 14, 201410 r AYM má vždy čerpadlo J BDG ma vždy K nebo M Já si kombinuji jakékoliv čerpadlo jak chci a ze 114 kw AYM udelam 132KW BDH například. PS: tim hrabaním se v PSG čerpadla pájkou problem jenom oddálíš nikoliv nevyřešíš příčinu,veř mi a stejně časem pujdeš pro nové.
Říjen 14, 201410 r Satas to je nam jasne ze se to tim neopravi jen oddali ale dobre i to oddaleni nez prijde ta palka penez za cerpadlo!
Říjen 14, 201410 r Satas to je nam jasne ze se to tim neopravi jen oddali ale dobre i to oddaleni nez prijde ta palka penez za cerpadlo! Zbytečná práce uplně.A častka 25 neni pálka,dříve staly od 40ti nahoru. Pořekadlo zní jasně...když je na opici musí bejt i na banány. (nemyšleno zle.) Upraveno Říjen 14, 201410 r od Satas
Říjen 14, 201410 r chlape pořekadlo je to pěkné,ale na druhou stranu doba pokročila a superb už není bůh ví co a vzhledem k pořizovací ceně auta jsou ceny za turba a čerpadla pořádná řacha.Cena auta padá geometrickou řadou,ale to ostatní je pořád někde jinde. Nebavíme se o nějaké rok staré audině nebo báwu,ale o supech starých 8,10,12 let. To je samozřejmě jen můj názor,ale myslím,že řada lidí bude souhlasit.
Říjen 14, 201410 r tak ja udelal cerpadlo za 19 900 kc co jsem objizdel servisi bosch v okoli tak me to kazdy napocital na 24 500 kc coze je celkem palka a jak pise vick je to uz trosku nepomer cena nahradnich dilu oproti jinejm modelum
Říjen 14, 201410 r Za chvili koupíš Supa za 60 klacků a jen za vstřiky a čepadlo a par kravinek to mas hned zpatky :-)
Říjen 14, 201410 r Pravda je že auto dnes stojí 60 ale díly kvůli tomu dolu nepujdou,protože auto to bylo nové kolem mičudy.To že ted ty auta stojej co stojej je prodejcum dílů a koncernu srdečně u prdele.
Říjen 14, 201410 r chlape pořekadlo je to pěkné,ale na druhou stranu doba pokročila a superb už není bůh ví co a vzhledem k pořizovací ceně auta jsou ceny za turba a čerpadla pořádná řacha.Cena auta padá geometrickou řadou,ale to ostatní je pořád někde jinde. Nebavíme se o nějaké rok staré audině nebo báwu,ale o supech starých 8,10,12 let. To je samozřejmě jen můj názor,ale myslím,že řada lidí bude souhlasit. Souhlasim stebou naprosto ale je to tak jak píši o řádek výše.bohužel. Takže budto se stim smíříme anebo nakupme Felicie a trojkov golfy a budem servisovat za 00hovno.... Jen prostě nesouhlasim s typem polsko-moravské opravy pajení tranzistoru v PSG která je uplně k hovnu.Nic víc v tom neni. Upraveno Říjen 14, 201410 r od Satas
Říjen 18, 201410 r Ahoj chlapi mam kontakt na p.Šediveho primo do Prahy k Boschovi je docela rozumnej tady je tel. 603322258
Srpen 8, 201510 r zdravim mam dotaz povolil mi napinak na vstrikovacim cerpadle tudis se mi to rozhodilo muzu to zpet nastavit tim ze zaaretuji motor a cerpadlo nasadim remen napnu novým napinakem nebo je tam finta ptam se abych to nedelal zbytecne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.