Jeff Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Potreboval bych videt, jak vypadaji nalepene cidla z vnitrni a vnejsi strany na RS narazniku. Nemate nekdo detailni foto z montaze. Chci si to v budoucnu udelat na combi narazniku, s tim, ze bych sehnal zadni RS prekryt a vyvrtal tam diry.Fabia RS parkovaciho asistenta muze mit jiz z vyroby, tak bych rad videl, jak je montaz resena. pane Jeff, prosím zde Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 FRS z vyroby parkac mit nemuze. A podle me je ten borec umistil moc vysoko. Maji byt kousek pod predelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) Taky bych to tak videl, prilis vysoko, a ty krajni prilis do stredu... Tohle je podle me mnohem lepsi prace. Editováno: 13. leden 2007, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 FRS z vyroby parkac mit nemuze.A podle me je ten borec umistil moc vysoko. Maji byt kousek pod predelem. Jj, Frs z výroby ne. To černý je ex-auto Stuarta co dělal ty tempomaty v Doksech, takže myslim, že to bude fungovat ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 (editace) Cidla podle me nejsou od toho, aby na ne clovek spolehal a ridil se jen jima, ale je to dobrej pomocnik.Pripady, kdy zahlasily treba psa (nebo i dite) za autem, kdyz v zrcatkach byl cistej vzduch, mluvi za vsechno. sice starej prispevek, ale souhlasim, couval jsem i s kamionem a ridic muze bejt profik a stejne naboura...na fabce je mam, ty lidi na parkovistich u kauflandu co mi chodej z niceho nic vzadu kdyz couvam, jsou fakt na odstrel..., kouknu do zrcatka, nikdo tam neni, couvam a najednou PIP PIP PIP ...baba s kosikem jde kolem a tak hamtnu na brzdu ..stava se mi to casto , a kdyz couvam na centrimetry kuli blbymu mistu na parkovisti, tak taky super ..jezdim na 10cm nadoraz ......jinak na cidla 100% nespoliham, koukam na zrcatka a do toho jsem se naucil pouzivat zvukovy doprovod pro jistotu a od ty doby, co mi tata couval v noci a srazil kovovou popelnici a rozbil naraznik a jeste zadni svetlo, tak od ty doby jsem to tam uz fakt nechal namontovat.. Editováno: 27. Listopad 2009, autor: Hans_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.