Leden 12, 200718 r Potreboval bych videt, jak vypadaji nalepene cidla z vnitrni a vnejsi strany na RS narazniku. Nemate nekdo detailni foto z montaze. Chci si to v budoucnu udelat na combi narazniku, s tim, ze bych sehnal zadni RS prekryt a vyvrtal tam diry.Fabia RS parkovaciho asistenta muze mit jiz z vyroby, tak bych rad videl, jak je montaz resena. pane Jeff, prosím zde Diky moc.
Leden 13, 200718 r FRS z vyroby parkac mit nemuze. A podle me je ten borec umistil moc vysoko. Maji byt kousek pod predelem.
Leden 13, 200718 r Taky bych to tak videl, prilis vysoko, a ty krajni prilis do stredu... Tohle je podle me mnohem lepsi prace. Upraveno Leden 13, 200718 r od Maverick
Leden 13, 200718 r FRS z vyroby parkac mit nemuze.A podle me je ten borec umistil moc vysoko. Maji byt kousek pod predelem. Jj, Frs z výroby ne. To černý je ex-auto Stuarta co dělal ty tempomaty v Doksech, takže myslim, že to bude fungovat ok....
Listopad 27, 200915 r Cidla podle me nejsou od toho, aby na ne clovek spolehal a ridil se jen jima, ale je to dobrej pomocnik.Pripady, kdy zahlasily treba psa (nebo i dite) za autem, kdyz v zrcatkach byl cistej vzduch, mluvi za vsechno. sice starej prispevek, ale souhlasim, couval jsem i s kamionem a ridic muze bejt profik a stejne naboura...na fabce je mam, ty lidi na parkovistich u kauflandu co mi chodej z niceho nic vzadu kdyz couvam, jsou fakt na odstrel..., kouknu do zrcatka, nikdo tam neni, couvam a najednou PIP PIP PIP ...baba s kosikem jde kolem a tak hamtnu na brzdu ..stava se mi to casto , a kdyz couvam na centrimetry kuli blbymu mistu na parkovisti, tak taky super ..jezdim na 10cm nadoraz ......jinak na cidla 100% nespoliham, koukam na zrcatka a do toho jsem se naucil pouzivat zvukovy doprovod pro jistotu a od ty doby, co mi tata couval v noci a srazil kovovou popelnici a rozbil naraznik a jeste zadni svetlo, tak od ty doby jsem to tam uz fakt nechal namontovat.. Upraveno Listopad 27, 200915 r od Hans_RS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.