fanous Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Kdo je schopen mi v praze namontovat Tempomat? Nejlepe P7 - packu mam. Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Kdo je schopen mi v praze namontovat Tempomat? Nejlepe P7 - packu mam.Dik za info. No, nej řešení bude servis Garny&Martin RS v Praze-Řeporyjích, přece... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ma uy Garnz otevreno? Vim ze mel ted nejak zavrino ;-] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ne je ted týden na dovolený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Já ale na dovolené nejsem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Já ale na dovolené nejsem....... a co delas vecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Obrovske Diky MArtinovi RS. Dik moc. Super prace, super pokec a jeste jednou chvalim krasne, ciste a decentne upravenou Octu. A dik za inspiraci do budoucna !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cornholio Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ahojte, kdo mi pls v Praglu namontuje tempos do oct Tdi 2001. Packu nemam... napiste pls kontakt a cenu nejlepe na mail... dik. A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ahojte, kdo mi pls v Praglu namontuje tempos do oct Tdi 2001. Packu nemam... napiste pls kontakt a cenu nejlepe na mail... dik. A. To byl vtip nebo to myslíš vážně?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 2Aka : To bylo All-In-One, inzerat Koupim plus kdo mi to namontuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 2Aka : To bylo All-In-One, inzerat Koupim plus kdo mi to namontuje ;) No já nevím, ale když řešíme, kdo v Pze namontuje tempomat a pak se na to samé na konci zeptá někdy jiný, tak si buď dělá legraci anebo je mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.