fanous Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Kdo je schopen mi v praze namontovat Tempomat? Nejlepe P7 - packu mam. Dik za info. Citovat
Host aka Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Kdo je schopen mi v praze namontovat Tempomat? Nejlepe P7 - packu mam.Dik za info. No, nej řešení bude servis Garny&Martin RS v Praze-Řeporyjích, přece... Citovat
fanous Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Vloženo 3. Červenec 2006 Ma uy Garnz otevreno? Vim ze mel ted nejak zavrino ;-] Citovat
Doktor Vloženo 4. Červenec 2006 Vloženo 4. Červenec 2006 Já ale na dovolené nejsem....... a co delas vecer? Citovat
Host Guest Vloženo 8. Červenec 2006 Vloženo 8. Červenec 2006 Obrovske Diky MArtinovi RS. Dik moc. Super prace, super pokec a jeste jednou chvalim krasne, ciste a decentne upravenou Octu. A dik za inspiraci do budoucna !!!! Citovat
Cornholio Vloženo 10. Červenec 2006 Vloženo 10. Červenec 2006 Ahojte, kdo mi pls v Praglu namontuje tempos do oct Tdi 2001. Packu nemam... napiste pls kontakt a cenu nejlepe na mail... dik. A. Citovat
Host aka Vloženo 10. Červenec 2006 Vloženo 10. Červenec 2006 Ahojte, kdo mi pls v Praglu namontuje tempos do oct Tdi 2001. Packu nemam... napiste pls kontakt a cenu nejlepe na mail... dik. A. To byl vtip nebo to myslíš vážně?! Citovat
thomasino Vloženo 10. Červenec 2006 Vloženo 10. Červenec 2006 2Aka : To bylo All-In-One, inzerat Koupim plus kdo mi to namontuje ;) Citovat
Host aka Vloženo 10. Červenec 2006 Vloženo 10. Červenec 2006 2Aka : To bylo All-In-One, inzerat Koupim plus kdo mi to namontuje ;) No já nevím, ale když řešíme, kdo v Pze namontuje tempomat a pak se na to samé na konci zeptá někdy jiný, tak si buď dělá legraci anebo je mimo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.