Publikováno Červenec 3, 200619 r Kdo je schopen mi v praze namontovat Tempomat? Nejlepe P7 - packu mam. Dik za info.
Červenec 3, 200619 r Kdo je schopen mi v praze namontovat Tempomat? Nejlepe P7 - packu mam.Dik za info. No, nej řešení bude servis Garny&Martin RS v Praze-Řeporyjích, přece...
Červenec 8, 200619 r Obrovske Diky MArtinovi RS. Dik moc. Super prace, super pokec a jeste jednou chvalim krasne, ciste a decentne upravenou Octu. A dik za inspiraci do budoucna !!!!
Červenec 10, 200619 r Ahojte, kdo mi pls v Praglu namontuje tempos do oct Tdi 2001. Packu nemam... napiste pls kontakt a cenu nejlepe na mail... dik. A.
Červenec 10, 200619 r Ahojte, kdo mi pls v Praglu namontuje tempos do oct Tdi 2001. Packu nemam... napiste pls kontakt a cenu nejlepe na mail... dik. A. To byl vtip nebo to myslíš vážně?!
Červenec 10, 200619 r 2Aka : To bylo All-In-One, inzerat Koupim plus kdo mi to namontuje ;) No já nevím, ale když řešíme, kdo v Pze namontuje tempomat a pak se na to samé na konci zeptá někdy jiný, tak si buď dělá legraci anebo je mimo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.