Peny Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Přijeďte se podívat na sraz.Z účastním se ho,ale né se škodovkou i když ji mám,ale jako předjezdec v závodě s Ladou 2105 sk.A.Vždy je to naprosto super sraz a tak můžu jen doporučit. více info na http://www.skodateam.cz/Jaro_2011_aneb_jarni_tani_zlepsi_sani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Já se chystám. Letos poprvé ne s eRkem, ale s Fabkou, tak jsem na sebe sám zvědavej v závodech. Jinak můžu potvrdit výše napsané, vždy super akce, ze všech dosud pořádaných jsem chyběl 3x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 27. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Tak to se tam uvidime,hlavne aby neprselo,mam prezuto na sucho,tak bych nerad zase prezouval.uz se tesim,bude to zase super vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.