Publikováno Duben 25, 201114 r Zdravím vás, doufám,že jsem trefil sekci,ale chci se zeptat,jestli někdo měřil spotřebu,když je auto zahřáti a stojí na místě s nastartovaným motorem.Ve dvou situacích.....v zimě,když stojím a mám nastartováno a přitápím v autě a pak v létě,když stojím a přichlazuji klimou.....vím,že snad palubák při stání ukazuje tuto hodnotu,ale nějak sem to nikdy nezkoušel.Tak bych rád zjistil,kolik auto může reálně žrát. Předem moc díky
Duben 25, 201114 r Stejně je to jenom orientační. Mě to bralo po zahřátí bez klimy 0,5, klimu jsem neměl, ale myslím tak 0,6 - 0,7. V zimě při studeným motoru klidně i 1,5 l/h. Taky jde o to kolik je nastavená volnoběžná dávna v jednotce.
Duben 25, 201114 r Autor Jde mi o to,že třeba pokud budu někde třeba půl hodiny čekat,tak kolik si to veme,když budu sedět v autě,mít nastartováno a chladit/přitápět.Myslím u TDI.....pokud je to teda rozdíl....a co motor?nebude mu nějak vadit jen tak stát a motat naprázdno?Jasně,že myslím při zahřátém motoru.....
Duben 25, 201114 r Jestli mu to bude vadit, tak ti to časem řekne . Při zahřátým motoru to zas tolik nevadí, ale i tak bych trochu šetřil matičku přírodu , toť můj názor.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.