Aidolon Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdarec, byl jsem pověřen optat se vás tady, jestli máte někdo zkušenosti s dodatečnou montáží šíbru do kokty. Známý v práci si koupil koktu 1,8 SLX z roku 98 a moooc mu chybí šíbr (klimu tušim nemá) a tak by rád věděl jestli je možné ho namontovat dodatečně. Chce elektrický, protože na mechaniku je malinko líný Sice jsem mu to vymlouval, ale prostě to chce vědět, no. Já bych do své Ellie nikdy řezat flexkou do střechy nenechal Takže jo, nebo ne? A za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdarec, byl jsem pověřen optat se vás tady, jestli máte někdo zkušenosti s dodatečnou montáží šíbru do kokty. Známý v práci si koupil koktu 1,8 SLX z roku 98 a moooc mu chybí šíbr (klimu tušim nemá) a tak by rád věděl jestli je možné ho namontovat dodatečně. Chce elektrický, protože na mechaniku je malinko líný Sice jsem mu to vymlouval, ale prostě to chce vědět, no. Já bych do své Ellie nikdy řezat flexkou do střechy nenechal Takže jo, nebo ne? A za kolik? Za kolik ted z hlavy nevim, ale mam origo SKODA v el. a bez problemu. Staci hledat na netu, najdou se i jini dodavatele. Nerezali to flexou, ale pekne strihali podle sablony nuzkami. HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Ahoj nekde jsem videl na internetu (aukro nebo ikup) prodavat nekoho el sibr original z oktavky za 2000 ale nevim jestli to bylo komplet s tlacikama jestli jo tak jeste mozna budes muset vymenit komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 nejdřív by se měl v hospodě vsadit alespoň o bůro, že si krumpáčem prokopne auto A pak už jen dobře mířená rána a základ na šíbr je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 nejdřív by se měl v hospodě vsadit alespoň o bůro, že si krumpáčem prokopne auto A pak už jen dobře mířená rána a základ na šíbr je doma Přesně toto udělal známý, vsadil se o 2000 litry..... Vyhrál..... Dobrej základ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.