vick Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Máš možnost Jiříku.Jak už sis jistě všiml další se plánuje na 17-18 září.Tak si zablokuj volno a není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Zdravím vespolek! To Ace Ventura: Járo, nebudeš sem dávat nějaké video ze srazu? Jinak jsem se chtěl zeptat Víti, zda již psal, či volal na Vranov ohledně podzimu? Mějte se fajn a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 ano psal jsem ale zatím ještě odpověď nepřišla.Pokud se tak nestane do pondělka tak dotaz zopakuju nicméně myslím že můžu říct,že to datum co zde bylo uvedeno nechám jako jediné možné ať v tom není bordel.Takže 17-18 září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Ahojky všem! Víťo, nechtěl jsem Tě nějak honit, ale jak už jednou psal Ríša, ono to někdy není na škodu , doufám, že to bereš též s humorem!? Je dobře, že se nebude od data ustupovat, přesně, aby si to každý mohl v klidu naplánovat! Čekám, jestli Jára sem hodí nějaké to video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Ahoj všem, to je ale rychlost, už si teda rovnou zamlouvám chatku pro dva A ta moje Dáška se nemůže dočkat na ten počítaček od Applu a ty hry, prej hlavně vláčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Máš možnost Jiříku.Jak už sis jistě všiml další se plánuje na 17-18 září.Tak si zablokuj volno a není problém Uvidím Víto,pro mne jsou všechny víkendy v sezoně velmi špatné na bezproblémové volno,ideální by byly srazy od listopadu do února,ale to je nesmysl,tam je prostor max pro besídku bez aut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Nazdárek je dobře, že už se to plánuje takhle dopředu už jsem hnedka tenhle týden to vysvětlila šéfovej že v září mam 4 dny ještě dovolené takže na ten sraz pojedu... a žádné hádání a rušení :-) že Ríšo :-) Takže nějaká buchta a buřtovej salátttt Nazdárek jsu se opalovat... Peťulaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Tak to opalování závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.