SkodaFelicia Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Zdravím mám Felicii Combi a koupil jsem z autokelly plastová nadkolí, ale netuším jak je tam namontovat..ty přední jsou ještě ok.tam je díra na šroub od zástěrky a na tu díru vedle, za kolem přidělat na takový ten plech pod motorem a lem toho podběhu za oka na blatníku..je to tak doufám? Ale co s těmi zadními? v těch nadkolích nejsou žádné díry a netuším kde nebo za co je přidělat..kdo mi prosím pomůže? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Zdravím Měl jsem Formana a stále jednu felinu mám a řešil jsem to samořezkama s větší hlavou ani po 6 letech se neoběvila rez kolem vrutů takže žádný strach .Pokud budu mít čas hodím foto .( na jednom voze jsem to zkusil s plastovýma kolíkama co se dávají dozadu k zástěrce ale musí tam být větší díry ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.