Publikováno Červenec 4, 200619 r Nevím zda už to tady náhodou někde není, více info na adrese : http://www.rusmich-tuning.cz/RT-design/Nar...abia_g3176.html
Červenec 4, 200619 r no uz sem na nej koukal, jako nezeru ho ale rek bych ze uz aspon trrochu svita na lepsi casy :-)) i kdyz jeden suprovej je furt na prodej :-))))))
Červenec 4, 200619 r no uz sem na nej koukal, jako nezeru ho ale rek bych ze uz aspon trrochu svita na lepsi casy :-))i kdyz jeden suprovej je furt na prodej :-)))))) ty jsi ho jeste neprodal
Červenec 4, 200619 r Autor no uz sem na nej koukal, jako nezeru ho ale rek bych ze uz aspon trrochu svita na lepsi casy :-))i kdyz jeden suprovej je furt na prodej :-)))))) Ještě není za odvoz.
Červenec 4, 200619 r když sem ho viděl v časáku tak se mi to docela líbilo, ale pak když sem to viděl na netu tak se mi nelíbí, jakoby to stloukli z pár prken a přelaminovali, vrchní část gut, ale ten spodek je tragickej
Červenec 5, 200619 r ja nevim, mne se to takhle z tech fotek docela libi akorat ta spodni hrana - to spodni "prkno" - mi prijde takovy trochu moc vyrazny na ty strance v jejich e-shopu pisou: "materiál: GFK" - to je jakoze teda laminat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.