NILO.PRAHA Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Nevím zda už to tady náhodou někde není, více info na adrese : http://www.rusmich-tuning.cz/RT-design/Nar...abia_g3176.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 vidim to prvně je to něco nového sice , ale nevím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 myslim, ze tu nikde není, ale zlatej RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Do tý díry bych nalepil tahokov...pak by to možná vypadalo docela dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 no uz sem na nej koukal, jako nezeru ho ale rek bych ze uz aspon trrochu svita na lepsi casy :-)) i kdyz jeden suprovej je furt na prodej :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 no uz sem na nej koukal, jako nezeru ho ale rek bych ze uz aspon trrochu svita na lepsi casy :-))i kdyz jeden suprovej je furt na prodej :-)))))) ty jsi ho jeste neprodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 no uz sem na nej koukal, jako nezeru ho ale rek bych ze uz aspon trrochu svita na lepsi casy :-))i kdyz jeden suprovej je furt na prodej :-)))))) Ještě není za odvoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 nikdy!!!!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 když sem ho viděl v časáku tak se mi to docela líbilo, ale pak když sem to viděl na netu tak se mi nelíbí, jakoby to stloukli z pár prken a přelaminovali, vrchní část gut, ale ten spodek je tragickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Mno popravdě nic moc a hlavně je určo laminátový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 to viš že je to laminát!!, myslíš že by někdo za čtyřku dělal plast??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 ja nevim, mne se to takhle z tech fotek docela libi akorat ta spodni hrana - to spodni "prkno" - mi prijde takovy trochu moc vyrazny na ty strance v jejich e-shopu pisou: "materiál: GFK" - to je jakoze teda laminat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 ano GFK je laminat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Mě se to nelíbí a to tak, že vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Mě se to nelíbí a to tak, že vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.