perkins Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Mám problém na octavii TDi/81 kW, najeto 330 tis. chip od Superchips, začala se mi ozývat rezonance při zátahu na 4.stupeň (nejvíc slyšet), nebo když stojím na místě a např. couvnu a otočím při tom volantem, tak se to ozve dost silně a je to cítit v konzole volantu, nebo když např. podtočím motor, jedu na 2. nebo 3. a mám méně otáček než je zdrávo a točím zatáčku, nebo když brnknu po plynu, je to taky slyšet, ale ne tak intenzivně, spíše to má souvislost s tím točením volantu, nebo hlavně když hodně přidám a roztahuji 4. rychl. stupeň tak to udělá v těch 2000 ot., potom už ne. Je to slyšet i v jiném režimu otáček, ale ne tak výrazně, jako by se auto stalo celkově hlučnější při přidání plynu. Vzduchový filtr tam mám normální, ten sportovní jsem vyhodil pro právě zvýšenou hlučnost pod plynem, ale to už je hodně dávno. Zatím jsem vyměnil reakční vzpěru mezi motorem a nápravnicí, ale to nepomohlo. nemáte s tím někdo zkušenost, jinak nemám problém. Jako by něco o něco zadrnčelo. V servise zatím neví. Dík za zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak tenhle problem jsem dneska taky zpozoroval ... pri zatahu na 4° od cca 2500 otacek se auto cely klepe ... a obcas i na petku.. Nikdo s tim nema zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Klepe-vibruje auto a rezonance je něco jiného.pokud se auto zozechvěje,je vada buď v setrváku nebo v poloosách-homokloubech. Jinak rezonance v záběru jsem nedávno řešil a byl to vadný RGR ventil.Fungoval,ale uvnitř rezonoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Klepe-vibruje auto a rezonance je něco jiného.pokud se auto zozechvěje,je vada buď v setrváku nebo v poloosách-homokloubech.Jinak rezonance v záběru jsem nedávno řešil a byl to vadný RGR ventil.Fungoval,ale uvnitř rezonoval no a u me by si to tipoval na co? Chveje se mi i trochu volant, motor je hlucnejsi a nema tak pravidelnej chod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 nevím,nejel jsem v tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvolda Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Mě něco podobnýho dělá octavia ( 1,6 55kw ) v 2800 ot/min od 3° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Mě něco podobnýho dělá octavia ( 1,6 55kw ) v 2800 ot/min od 3° a co mas za rok a najeto km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvolda Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Mám 1,6 550kw rv.97 dělá to při 2800 ot/min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.