Luke88 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zdravím, mám takový menší problém, při zatáčení, ale jen při zapnutém blinkru ať už vlevo nebo vpravo mi v levé páčce cvakne (lupne) asi 2krát když točím až na doraz. Nevíte někdo jak to odstranit? Celkem mi to vadí. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Necvaká ti vracení páčky do "nulový" polohy? To asi těžko odstraníš. Leda, že by se to opotřebovalo a nebylo to tak výrazný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 No má pravdu ten chlapec, to je naprosto normální, jinak by se ti pak páčka při vrácení volantu nevracela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 V jiným, tebou založeným tématu si stěžuješ cituju: Směrovky, ale jinak ukazujou v pohodě až na to, že akorát necvakají a tady ti zas vadí, že necvakaj. Tak co vlastně po tom autě chceš? :o :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Nejspíš jsem se špatně vyjádřil.. Páčka se mi v pohodě vrací do nulový polohy, akorát jak napsal Luďa tak mi auto nedělá zvukový projev cvakáním, jakmile pustím blinkry, ale tohle tady řešit nechci. Jde mi teď o to, že jakmile zapnu blinkry a otočím volantem cca o 45° tak mi od levé páčky lehce lupne( jakoby tam něco prasklo), ale při vrácení volantu do nulové polohy to už nedělá a páčka se vratí zpět. Jakmile nemám puštěné směrovky tak to při točením volantu nedělá. Nejspíš to bude páčkou, ale chtěl jsem vědět zda li s tím někdo neměl podobný problém a nevyřešil to nějákým méně nákladnějším způsobem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Podle mě to je normální. Cvaká to na obě strany? Je to kvůli vrácení páčky do nulové polohy. Zkus sednout do jiné octy a porovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ano, dělá to na obě strany, ale octu už mám rok a nikdy jsem to nezaregistroval až teď, ale vyzkouším to každopádně u otce v octě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Je to normální. Když dáš blinkr a otčíš jen málo volantem aby nedošlo k tomu lupnutí jak řikáš, tak při srovnání volantu se páčka blinkru sama nevrátí. Neřeš to, dělá to všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 OK díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.