Mouse Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) Čaute chlapi, předem se omlouvám za založení nového tématu, ale bohužel odpověď na mojí otázku jsem tu nenašel a nebo jsem slepej. Dokáže mi prosím někdo co nejdříve poradit, zda tato komfortka 1C0 959 799 A půjde do mojí Octavie 2000 a zda tato jednotka umí centrál na DO? Pokud ano, půjde k ní přizpůsobit ovladač? Mám oba jak s frekvencí 433 i 434, VAG i kablík mám. Díky moc za odpovědi. Mám možnost tuto jednotku zakoupit, ale chci ji jen kvůli centrálu na DO, el. okna nemám, jen origo centrál na klíč. Editováno: 2. Květen 2011, autor: Mouse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 tohle je komfortka 3.g, tvoje auto je 2,5g bylo by to vic predelavani, nez jen prohodit komfortky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mouse Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) Aha, ještě jsem zjistil, že ta moje původní komfortka je 1C0 962 258 J...tak mě napadlo jestli to není náhodou taky už třetí generace, když je tam taky C Editováno: 2. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mouse Vloženo 4. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 ZDAR HOŠI, tak jsem tu zas a doufám, že mi poradíte. Jak jsem psal viz. výše, tak mám Octavii 2000 s komfortkou 1C0 962 258 J, o níž jsem se dozvěděl, že to je 2,5 generace.Mám centrál pouze na klíč, bez el. oken. A jelikož k auťáku mám origo vystřelovák se dvěma tlačítky, tak jsem se rozhodl, že bych dokoumal aj to DO. Bylo mi řečeno, že komfortku, kterou jsem tam chtěl nacpat dříve (1C0 959 799 A) je třetí generace a tudíž bych s tím měl velké problémy, tak jsem se poohlídnul po komfortce s DO 2,5 generace. Ejhle já jí sehnal a sice typ 1J0 959 799 AH. Řekl jsem si, komfortku mám, jen jí přehodím, naučím dálku v klíči a budu si blikat a odemykat až do aleluja, ale pro moje velké zklamání nebo spíš zděšení jsem zjistil, že na původní komfortce tj. 1C0 962 258 J jsou jiné konektory, které do té mojí 1J0 959 799 AH nenacpu. Tak klucí a teď mi prosím poraďte, co s tím. Půjde to vůbec? Nebo mám tu komfortku zas poslat dál. Vůbec jsem netušil, že s tím budou takové komplikace, čekal jsem na chlup stejné konektory a myslel jsem si, že se to liší pouze v osazení svorkovnic vodičema. Díky moc za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) typoval bych to na to, ze tvoje jednotka neni komfortni RJ (povidajici si na adrese 46), ale jina RJ a to RJ centralniho zamykani (na adrese 35) nova RJ (komfortni) ocekava, ze ve dverich jsou RJ, se kterymi si povida, to ty nemas, uplne jiny zapojeni = jine konektory napadame reseni zapojit vsechny dvere na vystup (vstup) pro kufr, tam jsou primo ovladaci signaly a nebo dalsi reseni, co jsem drive videl zde na foru, je k nove rj pripojit pouze napajeni, antenu, k-line a vystupem pro kufr ovladat puvodni RJ centralniho zamykani v aute, kazda ma jinou adresu, tak nevznikne zadny konflikt, pak tam muzes dat i jednotku 3.g (treba tvuj klic vubec k 2,5g nepujde naucit, jina frekvence) http://forum.skodahome.cz/topic/97877-nefunkcni-central-levych-prednich-dveri-octavia-tour/page__p__1506807#entry1506807 Editováno: 6. Květen 2011, autor: zdesim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mouse Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Aha, tak to je pěkný teda. V tom případě bude jedna komfortka 2,5 generace na prodej, protože na to si netroufnu. Každopádně děkuju za odpověď. Myslím, že s těma adresama máš asi pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 neni to zas az tak moc slozity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stagrik Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Caute chlapi muze mi nekdo prosim poradit jestli tato komfortka umi dalkovy ovladani centralu a jaka to je generace diky. 1CO 962 258 J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 2.5G, neumí DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.