Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zde je Vaša v akci, a mimochodem, pokud mohu nekoho z fora doporucit, tak jedine jeho, moc moc moc sikovny, rychly, spolehlivy a hlavne levny clovek, super pristup, proste neda se vynachvalit, VAŠO dekuji udelal jsi ohromnou hromadu prace.

post-26-1152049570.jpg

Vloženo

tak a tady je uz motor v aute, jeste hadici na chladic vzduchu zapojit baterku a jede se, jo a to uz motor bezel, super super super, dalo to hodne prace, a jeste jedou diky VAŠOJ ! ! ! ! !

post-26-1152049843.jpg

Vloženo
nebylo lepší koupit rovnou RSo :D

tak to by nebylo, me by to auto nebavilo, nejlepsi je si to pomalu predelavat, a z toho je mnohem vetsi radost nez abych to akorat jezdil mejt :):):):)

Vloženo

Na kolik te ta prestavba prisla? Me vsichni rikaj ze sem blazen vrazet do auta takovy prachy, ale koukam jsou tu mozna i vetsi "blazni" :)

Od koho jsi mel ty predni RS brzdy? na kolik prisly?

Vloženo
Všechno jde,

ten motor a podvozek jsem tam nedával já (jen vše okolo elektriky a vnitřku (za jeden den se toho víc nestihlo a Ludva je pro mě trochu z ruky :) )

Čus, jsi moc skromný, prostě pěkná a suprová práce, smekám a připojuju se k zástupu obdivovatelů, umíš a to je hlavní. -_-

Vloženo
nebylo lepší koupit rovnou RSo :D

tak to by nebylo, me by to auto nebavilo, nejlepsi je si to pomalu predelavat, a z toho je mnohem vetsi radost nez abych to akorat jezdil mejt :):):):)

To musi bejt docela zmena z nakej 85kW a 140kW :huh::D

Host Guest_BULDOK.88
Vloženo

jujda super vec a na kolik to celkem prislo chci delat neco podobneho tak mne to zajima

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...