dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Původni agregat, jezdil krásně ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 zde se motor pripevnuje a uz uz pujde ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 zde uz je motor venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 podvozek a brzdy RS jsou samozremosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 zde je troska dratu co budeme potrebovat, jedna se o komplet elektriku z RS, nahrazena 1.6 bude nit ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 nebylo lepší koupit rovnou RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 a tady se zacina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 zde je Vaša v akci, a mimochodem, pokud mohu nekoho z fora doporucit, tak jedine jeho, moc moc moc sikovny, rychly, spolehlivy a hlavne levny clovek, super pristup, proste neda se vynachvalit, VAŠO dekuji udelal jsi ohromnou hromadu prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 opet VAŠA a trosicku majinko kabelu. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 zde je hotovo a dal se RS koberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 tak a tady je uz motor v aute, jeste hadici na chladic vzduchu zapojit baterku a jede se, jo a to uz motor bezel, super super super, dalo to hodne prace, a jeste jedou diky VAŠOJ ! ! ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 nebylo lepší koupit rovnou RSo tak to by nebylo, me by to auto nebavilo, nejlepsi je si to pomalu predelavat, a z toho je mnohem vetsi radost nez abych to akorat jezdil mejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Na kolik te ta prestavba prisla? Me vsichni rikaj ze sem blazen vrazet do auta takovy prachy, ale koukam jsou tu mozna i vetsi "blazni" Od koho jsi mel ty predni RS brzdy? na kolik prisly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Hoši, klobouk dolů, super práce....ale.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Vaša je borec, slovy nevyjadritelny Nechapu, jak tohle nekdo muze dat dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 I ja se pred Vasou hluboce sklanim k zemi :worthy Vaso, az/jestli, sezenu 1.4 TSI, pomuzes mi ho tam nacpat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Nechapu, jak tohle nekdo muze dat dohromady Tak to je nás více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Všechno jde, ten motor a podvozek jsem tam nedával já (jen vše okolo elektriky a vnitřku (za jeden den se toho víc nestihlo a Ludva je pro mě trochu z ruky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Všechno jde, ten motor a podvozek jsem tam nedával já (jen vše okolo elektriky a vnitřku (za jeden den se toho víc nestihlo a Ludva je pro mě trochu z ruky ) Čus, jsi moc skromný, prostě pěkná a suprová práce, smekám a připojuju se k zástupu obdivovatelů, umíš a to je hlavní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 škda, že jsi Vašo tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 a další kdo měnil motor super práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 nebylo lepší koupit rovnou RSo tak to by nebylo, me by to auto nebavilo, nejlepsi je si to pomalu predelavat, a z toho je mnohem vetsi radost nez abych to akorat jezdil mejt To musi bejt docela zmena z nakej 85kW a 140kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_BULDOK.88 Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 jujda super vec a na kolik to celkem prislo chci delat neco podobneho tak mne to zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULDOK.88 Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 JO JA MAM TEZ 1.6 akorad 55 kw snad to take pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.