Přejít na obsah

205/65/R15 na Octaviu 1,6

kittyhawk

Doporučené příspěvky

Chcel by som dat na Octaviu 1,6 74kW pneumatiky Goodyear Integrity 205/65/R15. Podla technicaku tam ale mozem dat akurat 195/65/R15 alebo 205/60/R15. Ak je mozne dat tam tie Goodyear-ky, ako by sa to prejavilo a na com by sa to odrazilo.

Bude to mít vyšší profil pneu. Bude potřeba vyzkoušet, jestli nebudou dřít. A co tam dát raději rovnou 205/55/R16 .... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chcel by som dat na Octaviu 1,6 74kW pneumatiky Goodyear Integrity 205/65/R15. Podla technicaku tam ale mozem dat akurat 195/65/R15 alebo 205/60/R15. Ak je mozne dat tam tie Goodyear-ky, ako by sa to prejavilo a na com by sa to odrazilo.

Bude to mít vyšší profil pneu. Bude potřeba vyzkoušet, jestli nebudou dřít. A co tam dát raději rovnou 205/55/R16 .... ;)

Dřít nikde nebudou, měl jsem je na autě, když jsem ho kupoval z bazaru. Ale pak problém na STK při ev. kontrole a na silnici s policií do té doby, než jsem to přezul na origo rozměr ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...