Kacany Vloženo 8. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) No přesně, ale 5000 je dost, to je tak aby to někdo ukrad, ještě mi napadlo dát vedle sebe 2, našel jsem jedno z podobnou velikostí. Editováno: 8. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) To je taky možné,ale jedno si myslím stačí... Editováno: 8. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Malý OT pro Janysek a Kacany : necitujte předchozí příspěvky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Taky o dením svícení uvažuju.Nejvíc by se mi zamlouvalo,kdyby existovalo třeba mlhové světlo s denním svícením.Třeba jako provedení s dvojvláknovou žárovkou.Nebo tuším v holansku je DS provedeno 30 procenty svícení dálkových světel.To by nebyl problém postavit pvr regulátor.Ale něco přidávat na předek-nechci.Nebo místo mlhovek-nechci přijít o mlhovky.To si rači počkám,až soudruzi dostanou rozum a zruší to úplně,nebo povolí nějakou kombinaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Nebo je možnost koupit si světla z devilem, ale do toho se mi investovat taky moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 a je to schválený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Některý modely prej jo, ale to by se taky chtělo optat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Kacany : kukni do meho tematu o mem aute,mam tam vic fotek,jak mam vyreseno denni. Taky jsem chtel nechat mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 No tohle mam jako jednu z variant, ale já prostě musim mít ty světla tam dole jinak ty kola je dost sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) kacany: díky, ja jen kdyby nahodou,abys vedel jak to mam napr. ja me to pasuje takhle,a hlavne sviti vyborne,silne. Mame je na 3 autech .. http://www.obautodil...1_sj_296e-ds005 Editováno: 9. Květen 2011, autor: devmixil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Jak vyřešíš vyndání pravé mřížky při namontování tažného oka?To se tě DS bude houpat na drátech?Nebo vodotěsný konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 uplne vklidu odpojim Staci sikovny elektrikar pri montazi DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 No na ty samý sem koukal v tuning krámu a i sem si je zkoušel dát na mřížku a seděli tam, i když to chtělo malinký úpravy. Co se týče toho odpojení, když si s tim člověk pohraje a doladí to, tak pak nebude mít problém z něčím podobným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 kacany : jasny,sikovny ruce a je vse OK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Nejvíc by se mi zamlouvalo,kdyby existovalo třeba mlhové světlo s denním svícením.Třeba jako provedení s dvojvláknovou žárovkou. Takový mlhovky existujou. Z Fabie II RS. Tam máš mlhovku i denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Bohužel, Luďo, není to pravda. FII RS má buď mlhovku nebo denní světlo v provedení LED. To buď svítí naplno (funkce denního) a nebo slabě (funkce obrysovky). Mlhovku spolu s denním světlem má OII a SII (dvoukomorové a tudíž dvoužárovkové provedení). Redukovaná intenzita dálkového světla za účelem použití jako denního sice v prvotním návrhu ACEA jako možnost byla, ovšem toto nebylo nikdy schváleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Kacany : kukni do meho tematu o mem aute,mam tam vic fotek,jak mam vyreseno denni. Taky jsem chtel nechat mlhovky Moc pěkná RSka..:-) ale to svícení uvídíme,dnes jsem zadal požadavky,tak se nechámě překvapit,jeslti se sežene levnější..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 (editace) Janysek : dik,mel jsem uz i jine denni za podobnou cenu na octavce ,ale to se kvalitne nedalo srovnat,to byl sit,rosilo se,ledky blby, a ten pruhledny plast byl snad z nejakeho pravekeho materialu,protoze byl hned doskrabany od kaminku a netrvalo dlouho a prasklo,ted uz sviti jen pulka - http://www.tuning-ca...ologace-!!.html ... Oproti tomu co sem daval odkaz v prispevku výšše je udelane velmi dobre, na jednom aute ho mame 2 roky a plast co kryje ledky,je udelan podle mne ze stejneho matrosu,jako je svetlo na aute,takze odolne poskrabani a prorazeni od kaminku,proste je porad jako nove,takze doporucuji .. Jeste bych pridal,ze svitivost LED se neda srovnat Editováno: 10. Květen 2011, autor: devmixil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 A nemoh by si tu svojí krásku vyfotit v noci a mít rozsvícený DS? Ještě jeden dotaz, ty na ní máš původní a nebo novej lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Kacany : tak co s tebou,pokud nezapomenu,tak to bliknu,ale v noci je ti to naprd .. uvidis hovnec,a kdyz vyfotim s bleskem,neuvidis svetla = takze je to k nicemu .. tak si vyber .. Lak je samo puvodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Tak za šera ale aby to bylo vidět, jak hodně to svítí...tak to ten lak je v hodně dobrym stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Dnes jsem se bavil s borcem krs denní svícení,prej všechny to je stejné a to z číny...Jinak dal mi infio,že philips začal vyrábět denní svícení,takže jdu se na to hnedka mrknout..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Všechno neni s číny, ty noldeny sou německá výroba, taky je to vidět na zpracování a na ceně, jinak Philips to je cena taky kolem 2000-3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Koukal jsem na ty Philips,cena je taková ale dokážu snížit tu cenu,ale ty od toho Nolednu nedokážu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 A to je o kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.