Publikováno Květen 4, 201114 r Mám OII face s klimaticem a levá strana přístrojovky - přední sklo, levý boční ofuk i ten středový levý znatelně méně fouká. Není podstatné jestli topí nebo chladí, jak je nastavena klapka rozvodu vduchu, prostě proud vzduchu je, řekl by rozdělen tak 20:80- L:P. Klimatic je myslím už ten beztáhlový se servy- pravým kolečkem rozvodu vzduchu jde stále otáčet dokola a reakce se dostavuje pozvolna. Nevíte co s tím je? Přijde mi to jako na straně řidiče někde ucpaný. Regulovat množství vzduchu na strany krom zavírání štěrbin ofuků předpokládám nijak nejde.
Červenec 29, 201114 r Přesně toto mi dělalo i mě. Závěr? Málo chladiva, respektive klimoška byla úplně prázdná.
Červenec 18, 201213 r taky mi to dělalo měl jsem rozházená teplotní čidla vše nastaveno a už fouká jako divá
Březen 1, 20196 r Zdarec vyřešilo se to nějak já mám problém že mi strašně málo fouká výdech na levé straně jinak vše jede jak má teplota se mění střed a pravá strana fouká normálně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.