Venasy Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Mám OII face s klimaticem a levá strana přístrojovky - přední sklo, levý boční ofuk i ten středový levý znatelně méně fouká. Není podstatné jestli topí nebo chladí, jak je nastavena klapka rozvodu vduchu, prostě proud vzduchu je, řekl by rozdělen tak 20:80- L:P. Klimatic je myslím už ten beztáhlový se servy- pravým kolečkem rozvodu vzduchu jde stále otáčet dokola a reakce se dostavuje pozvolna. Nevíte co s tím je? Přijde mi to jako na straně řidiče někde ucpaný. Regulovat množství vzduchu na strany krom zavírání štěrbin ofuků předpokládám nijak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Přesně toto mi dělalo i mě. Závěr? Málo chladiva, respektive klimoška byla úplně prázdná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 taky mi to dělalo měl jsem rozházená teplotní čidla vše nastaveno a už fouká jako divá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas93 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Zdarec vyřešilo se to nějak já mám problém že mi strašně málo fouká výdech na levé straně jinak vše jede jak má teplota se mění střed a pravá strana fouká normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.