Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak co na to říkáte? Dnes s Finskem to byl fakt pěknej hokej.Docela se těším na pátek na československej duel :kol-147:

mě se to líbilo. zatím co jsem viděl i ostatní zápasy, tak se mi zamlouvá, že dopředu není jasný, kdo je favorit a kdo ne, protože jako v loni, je to dost vyrovnaný

Dobrý to bylo!

Vyrovnanost týmů jen přispívá a lahodí oku fanouška.

Nebylo nic horšího než několik desítek let rudé mašiny Sovětské Sborné :aggressive:

Z našeho týmu bych vyzdvihl: Pavelce, Jágra, Čáslavu, Eliáše, .....

Obzvlášť Milana Michálka :palec2: a jeho pevné nervy - že se neporval ač mu dávali několikrát rukavici do xichtu!

Jen se jim tlemil jak to už psychicky nezvládaj ;)

Mám trochu obavy, že nám zajtra opäť naložíte, bude ďalšie 3:4? Slováci nehrajú zle, ale vyhráva sa strelenými gólmi.

včera super zážitok,super atmosféra...gratulujem k víťazstvu nad FIN a parádny výkon Pavelca..

post-62595-0-59123800-1304612465_thumb.j

post-62595-0-24454000-1304612507_thumb.j

Mám trochu obavy, že nám zajtra opäť naložíte, bude ďalšie 3:4? Slováci nehrajú zle, ale vyhráva sa strelenými gólmi.

Obavy mít nemusíš, bude to tak! kol5lol

zítřejší hokej se Slováky bude taky zajímavej, už se těším

dnešní hokej Rusko- Dánsko po 2.třetině jen 3-2, čekal jsem, že je budou víc přehrávat, ale na druhou stranu jak psal Dodo, tento hokej lahodí oku fanouška

třeba tolik golů ani nepadne

• Autor

Hmm, já bych to zítra tipoval tak na 4:2 pro nás, ale člověk nikdy neví :kol-24:

tak jsem dnes koukal na zápasy v osmifinále a čekají nás celkem těžký soupeři: Slováci,Rusko a nakonec Německo, to budou zapasy řemen

Ty nadcházející zápasy mě děsej už teď, co jsem byl na Finech, tak jsem byl autem a nepil jsem - takovou chybu už neudělám, člověk je pak úplně střízlivej a vnímá to až moc. Když je člověk po pár pivkách otupenej, tak je to rozhodně lehčí. :D Takže dnes stejnou chybu neudělám! :)

Dnes to bude nepříjemný, Slováci MUSÍ vyhrát - obávám se, že je to možná dožene až do extrému a budou hodně nepříjemní, přece jenom ten tlak na ně aby vyhráli doma je určitě hroznej...

No... to bude večer... :)

• Autor

Bledá zavist :(

Žiadne obavy, chlapci. Zajtra príde z východu oteplenie - na Slovensku sa totiž budú páliť hokejky...

• Autor

Pěknej hokej. Sláva vítězům, čest poraženým :palec2::p

Skoro zadny fauly, aktivni hra... tak se mi to libi. Tak uvidime co dal, to zas padne piv... :)

• Autor

Hmm zítra to bude s Rusama asi o něčem jiném myslím :aggressive:

To bude no... Ovečkin bude hrát. :(

s Ovenčkinem bych to viděl následovně...obětovat jednoho hráče dat mu bodyček a zlomit nohu...a je po problému :smich:

Jsem to nechtěl říkat na plnou hubu, ale musím s Tebou souhlasit! :smich:

hmm moj nazor ze proti vam im ani oveckin nepomoze hrate pekny a ucelny hokej... iba ak sa uz nebude kalkulovat kto s kym bude hrat stvrtfinale...

škoda, že Slovaci neudrželi těsné vedení, přál jsem jim to :palec2:

dnešní hokej sem neviděl, ale co jsem zahlédl ve zprávách, tak bylo na co koukat

jsem zvědav, jak budeme hrát zítra s Němcema, dle mě to bude taky pěknej hokej

• Autor

Dnes jsem to také neviděl, ale co jsem pak slyšel tak se zase Arťuchin vytáhl, hlava jedna dubová ruská :doh .Zítra by to mohl být pěkný hokej, akorát že to zase neuvidím kol119

Artyukhin si vyléval vše co mohl na našich hokejistech no,zkazil celej dojem na ten zápas,kdyby nebylo těch zákroků od něj,tak jsem si ten zápas i užil ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.