Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mě se to líbilo. zatím co jsem viděl i ostatní zápasy, tak se mi zamlouvá, že dopředu není jasný, kdo je favorit a kdo ne, protože jako v loni, je to dost vyrovnaný

Vloženo

Dobrý to bylo!

Vyrovnanost týmů jen přispívá a lahodí oku fanouška.

Nebylo nic horšího než několik desítek let rudé mašiny Sovětské Sborné :aggressive:

Z našeho týmu bych vyzdvihl: Pavelce, Jágra, Čáslavu, Eliáše, .....

Obzvlášť Milana Michálka :palec2: a jeho pevné nervy - že se neporval ač mu dávali několikrát rukavici do xichtu!

Jen se jim tlemil jak to už psychicky nezvládaj ;)

Vloženo

zítřejší hokej se Slováky bude taky zajímavej, už se těším

dnešní hokej Rusko- Dánsko po 2.třetině jen 3-2, čekal jsem, že je budou víc přehrávat, ale na druhou stranu jak psal Dodo, tento hokej lahodí oku fanouška

Vloženo

Ty nadcházející zápasy mě děsej už teď, co jsem byl na Finech, tak jsem byl autem a nepil jsem - takovou chybu už neudělám, člověk je pak úplně střízlivej a vnímá to až moc. Když je člověk po pár pivkách otupenej, tak je to rozhodně lehčí. :D Takže dnes stejnou chybu neudělám! :)

Dnes to bude nepříjemný, Slováci MUSÍ vyhrát - obávám se, že je to možná dožene až do extrému a budou hodně nepříjemní, přece jenom ten tlak na ně aby vyhráli doma je určitě hroznej...

No... to bude večer... :)

Vloženo

škoda, že Slovaci neudrželi těsné vedení, přál jsem jim to :palec2:

dnešní hokej sem neviděl, ale co jsem zahlédl ve zprávách, tak bylo na co koukat

jsem zvědav, jak budeme hrát zítra s Němcema, dle mě to bude taky pěknej hokej

Vloženo

Dnes jsem to také neviděl, ale co jsem pak slyšel tak se zase Arťuchin vytáhl, hlava jedna dubová ruská :doh .Zítra by to mohl být pěkný hokej, akorát že to zase neuvidím kol119

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...