grey Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Tak co na to říkáte? Dnes s Finskem to byl fakt pěknej hokej.Docela se těším na pátek na československej duel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 mě se to líbilo. zatím co jsem viděl i ostatní zápasy, tak se mi zamlouvá, že dopředu není jasný, kdo je favorit a kdo ne, protože jako v loni, je to dost vyrovnaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Dobrý to bylo! Vyrovnanost týmů jen přispívá a lahodí oku fanouška. Nebylo nic horšího než několik desítek let rudé mašiny Sovětské Sborné Z našeho týmu bych vyzdvihl: Pavelce, Jágra, Čáslavu, Eliáše, ..... Obzvlášť Milana Michálka a jeho pevné nervy - že se neporval ač mu dávali několikrát rukavici do xichtu! Jen se jim tlemil jak to už psychicky nezvládaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Mám trochu obavy, že nám zajtra opäť naložíte, bude ďalšie 3:4? Slováci nehrajú zle, ale vyhráva sa strelenými gólmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 včera super zážitok,super atmosféra...gratulujem k víťazstvu nad FIN a parádny výkon Pavelca.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Mám trochu obavy, že nám zajtra opäť naložíte, bude ďalšie 3:4? Slováci nehrajú zle, ale vyhráva sa strelenými gólmi. Obavy mít nemusíš, bude to tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 zítřejší hokej se Slováky bude taky zajímavej, už se těším dnešní hokej Rusko- Dánsko po 2.třetině jen 3-2, čekal jsem, že je budou víc přehrávat, ale na druhou stranu jak psal Dodo, tento hokej lahodí oku fanouška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Mám trochu obavy, že nám zajtra opäť naložíte, bude ďalšie 3:4? Slováci nehrajú zle, ale vyhráva sa strelenými gólmi. třeba tolik golů ani nepadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Hmm, já bych to zítra tipoval tak na 4:2 pro nás, ale člověk nikdy neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 tak jsem dnes koukal na zápasy v osmifinále a čekají nás celkem těžký soupeři: Slováci,Rusko a nakonec Německo, to budou zapasy řemen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Ty nadcházející zápasy mě děsej už teď, co jsem byl na Finech, tak jsem byl autem a nepil jsem - takovou chybu už neudělám, člověk je pak úplně střízlivej a vnímá to až moc. Když je člověk po pár pivkách otupenej, tak je to rozhodně lehčí. Takže dnes stejnou chybu neudělám! Dnes to bude nepříjemný, Slováci MUSÍ vyhrát - obávám se, že je to možná dožene až do extrému a budou hodně nepříjemní, přece jenom ten tlak na ně aby vyhráli doma je určitě hroznej... No... to bude večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 6. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Bledá zavist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Žiadne obavy, chlapci. Zajtra príde z východu oteplenie - na Slovensku sa totiž budú páliť hokejky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 6. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Pěknej hokej. Sláva vítězům, čest poraženým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Skoro zadny fauly, aktivni hra... tak se mi to libi. Tak uvidime co dal, to zas padne piv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Hmm zítra to bude s Rusama asi o něčem jiném myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 To bude no... Ovečkin bude hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 s Ovenčkinem bych to viděl následovně...obětovat jednoho hráče dat mu bodyček a zlomit nohu...a je po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Jsem to nechtěl říkat na plnou hubu, ale musím s Tebou souhlasit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 hmm moj nazor ze proti vam im ani oveckin nepomoze hrate pekny a ucelny hokej... iba ak sa uz nebude kalkulovat kto s kym bude hrat stvrtfinale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 škoda, že Slovaci neudrželi těsné vedení, přál jsem jim to dnešní hokej sem neviděl, ale co jsem zahlédl ve zprávách, tak bylo na co koukat jsem zvědav, jak budeme hrát zítra s Němcema, dle mě to bude taky pěknej hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 8. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Dnes jsem to také neviděl, ale co jsem pak slyšel tak se zase Arťuchin vytáhl, hlava jedna dubová ruská .Zítra by to mohl být pěkný hokej, akorát že to zase neuvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Artyukhin si vyléval vše co mohl na našich hokejistech no,zkazil celej dojem na ten zápas,kdyby nebylo těch zákroků od něj,tak jsem si ten zápas i užil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 ale zase na oplátku Rusko prohlálo s Finy, aspoň něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Tak to vypadá na další zápas bez ztráty květinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.