Přejít na obsah

Ondřej Suchý

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ondřej Suchý

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj. Koukám po této motorizaci s minimálním nájezdem. Bojím se ale ceny servisu. Fabii chci jako druhé auto na léto a tak..Hlavní auto mám YETI 4x4 2.0 TDI 2016. Jaký servis tam na mě může vyskočit? Jaký rozdíl v ceně servisu můžu očekávat oproti NE-RS škodovkám? Jde mi o to jestli jsou třeba brzdy o hodně dražší...a tak.. Na co si mám dát při koupě ojeté FABIA RS TSI dávat pozor? Kdyby prodávali FABII RS III tak bych asi šel do ní..ale bohužel. Díky.
  2. S těmi pneu bych musel přímo do dekry kdybych je chtěl zapsat do TP, že? Na klasické STK mi způsobilost nepotvrdí.
  3. Vživotě jsem neslyšel o tom, že by policajt kontroloval pneu. Kde si jako ověří jestli mám rozměr zapsaný v velkém TP? Pojišťovna musí prokázat vliv jiného rozměru pneumatiky na nehodu pokud chce krátit pojistné plnění. Pokud neprokáže, že za to pneu mohla tak krátit nesmí.
  4. Kde jinde by měl být problém? Policajt při běžné kontrole nekontroluje pneu. Jediný problém by mohl být s pojišťovnou při bouračce..kdyby prokázali, že za tu bouračku může můj jiný rozměr pneu.
  5. v TP je 215/60/16 tyhle jsou 215/65/16. To, že škodovka nenapsala do TP nejčastější rozměr pneu 215/65/16 za to já nemohu. Problém nikde jinde krom TK s tím být nemůže. Pokud dám na auto nálepku max 180km tak se použít pneu může. Stejně yeti není úplně závoďák a v českých podmínkách legálně stejně více jak 130nepojede. Jedná se mi o to, že YETI beru jako pracovní auto...čtyřkolka. Chci mít co nejvhodnější pneu abych mohl potenciál toho 4x4 využít..
  6. Zvažuju koupi těhlech celoročních pneu http://www.pneumatik...niverzalni.html Co na ně říkáte? Podle recenzí jsou to asi nejlepší pneu co člověk na čtyřkolku může mít. Zesílený komplet. Silnej dezén. Suprový na zimu, do bahna i na silnici. Slyšel jsem názor že tyhle pneu patřej na těžší auta jako je jeep. Yeti v 4x4 má cca 1550 hmotnost . Jeep měl 2090cca. Když už kupuju Yetiho kvůli funkčnosti tak se mi na to moc nechce dávat obyčejný letní/zimní pneu a pak bejt zklamanej..že ty pneu nic nevydržej. Vaše názory? Díky.
  7. Jop. Lokality? Toho pana rolbaře najdu kde? Auto budu vyzvedávat v praze při koupi.
  8. Vejde se na Yetiho tohle? Vim, že mi to škodovka asi neschválí..jen se ptám jestli se to vejde 255/35R20 5x112 Díky
  9. Já se řídím tím co mi řeknou v servisu je hezký, že v ceníku je to za 3500 za komplet..když mě to odmítaj dodělat
  10. takže cena ve škodovce poloviční ..když je to při výrobě. Ale po výrobě to odmítají dodělat.
  11. Já mám v pojistce třeba napsáno to, že budu auto servisovat v autorizácích v případě nehod. Autorizák se na výbavu navíc nedívá. Jsou rozbité zadní světla? Dá tam ty, které tam podle VINka mají být. Nikde v těch eshopech kde se prodávají ty LED světla na yetiho nevidím informaci o homologaci pro CZ trh. Pouze made in china. (mám to brát jako automatiku?) Je tam napsáno originál...ale jestli je to pro CZ nebo čínu originál? Servisák mi hlavně tvrdil, že škodovka jako taková vůbec tyhle světla neprodává..pouze je schopná je objednat na opravu u nich.
  12. mě v autorizáku řekli, že tohle není světlo pro evropskej trh ale pro čínu..že si to našel podle kódu. Já to po nich chtěl namontovat..řekl mi, že by to neprošlo technickou. Moc to nechápu no...proč by se autorizák bránil...ale on mi prostě hlavně říkal, že autorizák nikdy světla co do toho auta podle VIN nepatřej prostě nenamontuje. U světel napsáno "- na montáž je NUTNO vyhledat odborný značkový servis" A značkový servis mi říká..že to nelze.
  13. Ano. Ale ukažte mi kde koupit ledky pro evropskej trh. Ty co se tu prodávaj jsou prý na čínskej a pro evropskej ani nemaj homologaci.
×
×
  • Vytvořit nový...