ULAMBATOR Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Zdary, chtěl bych za fábku zadní lampy do tmava ale netušim jak se to dělá. Nemáte s tim někdo zkušenosti? Popř. jakej je na to potreba spray atd. Díky moc za rady. btw: nevíte jak se sloupne vzadu napis fabia a oznaceni motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 http://highperformanceparts.cz/lak-motip-backlight-na-tonovani-svetel--cerny.2284 Stříkat, stříkat a stříkat! Nápis opatrně něčím odloupnout a pak třeba tech benzínem sundat to lepidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Dík je nějakej spešl způsob jak to stříkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Tak zejtra si tam sjedu, doufam ze mi tam poradej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Hlavně to nepřežeň a bacha na odrazky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Když to budeš stříkat lehce, nebude tam lesk. Když moc, tak bude stíkat barva. Něco mezitím prostě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 6. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) No něco sem spáchal... Posudtě samy... Editováno: 6. Květen 2011, autor: ULAMBATOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Lesklý... paráda Za chvilu půjdou dolů a zatmavíš to ještě víc. Ty bílé části jsi mohl oblepit, mohlo to vypadat fešněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 No první plán byl že tmavý budou jenom ty bílý části ale pak to šlo všechno. A ztmavovat to nebudu takle to je akorát. Ale napadlo mě, co kdybych ztmavil přední světla? To by asi nebylo ok co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Ahoj, je to zajímavý a líbí se mi to. Jak jsi to stříkal, lze oddělat pouze plexi anebo je třeba vymontovat celá světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 8. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Musej ven celý světla... Ale je to práce na 20minut ani ne. 4 šroubky a jeto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Mě by zajímalo, jak dlouho tam vydrží ta barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 11. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 to mě taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipo Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Policajti s tým nemajú žiadny problém?Vieš či ti zato nemôžu dať pokutu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Důležitý je aby jsi byl vidět pokud to splňuješ, nemají ti proč dát pokutu. Ale na přední světla se to dávat nesmí a ani by to nešlo, v noci by pak ztratili smysl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 12. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Zatim mě nechytli... Uvidíme. Ale když to je vidět neměl by bejt problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Psal jsem bacha na odrazky! Teď budeš muset nalepit dodatečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Přední světla vůbec!!! Odrazky bych řekl, že v současném zatmavení není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Uvidíš sám, co na to řeknou pomáhači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.