Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry Den

Mam Octavie 1,9 TDI combi rok vyroby 2004 , v aute mi hra iba jeden reprak a uz to lezie dost na nervy , chcel by som sa spytat ci sa da nieco poriesit za 200 eur , Radio mam celkom dobre 4x50W , podlozky s MDF som si uz zohnal , precital som tu vela komentarou a uz mam ist tak jasno ze co treba a co nie , ale predsa mam niekolko otazok

- Mam investovat tych 200 eur len do kvalitnych reproduktorov alebo mam radsej kupit reproduktory okolo 40 eur dopredu 40 do zadu A kupit za 110 eur Zosilovac 4 kanal 4x75 W 4ohm . Alebo bude stacit tych 4x50w co amm v radii a radsej kupit len Reproduktory trocha drahsie

Napr. Toto do predu http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=871&id_tovar=23091&ukaz=detail&hlzaradenie=9

Do zadu bud http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=866&id_tovar=6465&ukaz=detail&hlzaradenie=9

Alebo http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=866&id_tovar=19441&ukaz=detail&hlzaradenie=9

Pri tychto zadkoch by som sa hned opytal ze ci sa oplati do zadu davat dvoj pasma s vyskovymi ked ta umela mriezka aj tak moc tych vysiek asi neprepusti , kazdo padne dam na vas skusenejsi nazor .

A zosilovac http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=669&id_tovar=5204&ukaz=detail&hlzaradenie=9

Alebo teda bez zosilovaca a radsej nieco za 100 do predu a do zadu tiez neake drahsie ktore my doporucite , Vopred dakujem .

Určitě bych pořídil kvalitní repra. Hlavně vepředu si dej záležet. Zadek nemusíš až zase tak řešit. Zbytek peněz pošetři a časem pořiď nějaký sub na posílení basů a jednokanál zesilovač. Nevím co máš za rádio a to také není radno podcenit :palec2:

edit: Jinak ty kickx jsou dobrá volba :palec2:

Upraveno od TonyRS

• Autor

Dakujem budem nad tym rozmyslat , Asi veru kupim tie kicx troocha drahsie a radsej vpredu uzavrem dvere tymi odhluciacimi platmi , to by bolo asi tiez rozumne ...

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!

vyměnil jsem výšky dal nové repro a hraje to o 100% líp ted jsem zainvestoval do zesíku a udělal bednu na sobwolfer 30 cm " a neskutečně senzační poslech " jak na koncertě :palec2:

• 1 rok později...

Nikdy sem zesilovač neměl, vždycky jenom koaxiální repro přímo na rádio.

Nejde mi o výkon, ten mi stačí těch 4X50 z rádia, ale chtěl bych trochu vylepšit zvuk, tak sem si vybral nějaké repro:

přední POWERBASS L-60CX

zadní POWERBASS L-6903X

Bylo by použití zesilovače nějakým přínosem co se týká kvality zvuku?

Tlumení předních dveří s MDF podložkama je asi samozřejmost.

Určitě jít do zesíku :kol-47:

• 1 měsíc později...

Malý dotaz chlapy, mohli by jste mi doporučit nějakej 1 kanálovej zesilovač k subwofferu popřípadě i reprák. Wofer bude zabudovanej u rezervy podle toho jak to má udělaný Ondrero ;) Jo cenově tak do 5 za reprák i zasilovač max 6 tisíc. Nechci zase nic extrémního. Chci jen aby to trochu lépe hrálo mělo to basy a dalo se to poslouchat tz. aby to zase nebyly nějaký uplně levný komponenty.

Upraveno od OctaviaMartin TDI

Takže do toho chceš dát 11tis? 5 plus 6?

Já mám reprák za 2500 a hraje dobře.

Když tak proberem kabeláž a komponenty přes SZ :D

Ne ne jako tak 5 - 6 tisíc za obojí :D Ok napíšu ti zprávu.

Ok potvrzuju :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.