Fabuman Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Mám na fabii plecháče a 5 šroubů. V nějakém inzerátu jsem viděl prodávat škodovácký kola s 4 díry. ?? A pak: Fabie má pokud vím rozteč 4x100. Viděl jsem prodávat přes inzerát chlápka kola s jinou roztečí..prý pasují na škodu...nechápu.. Plz poraďte...Thanks.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 A proč to dáváš k octaviím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Tak to byly kola na Š100 - 136. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 mas tam chybicku Fabia, Octavia1 5x100 Octavia II, Superb 5x112 tamto 4x100 je felicia a favorit (facelift), starsi favority mely 4x98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.