Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=270563 Bobiku, Gile, Lewisi... Od nich se teprve naucime, co je to prava arogance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 No tak přitvrdíme, jsem pro bodovej systém a nulovou toleranci neb se to zcela očividně osvědčuje i v jiných životních situacích. Ty bys mohl být Martine primátor nebo starosta a my ostatní budeme obyč. měšťáci a čím víc vybereme pro tvoje potěšení (kikneme uživatelů) tím vyšší šarži získáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Mas hustohuste arogantni podpis Primatorem budes ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tupej dotaz: 5 bodů Založení tupého vlákna: 6 bodů Opakování dotazu: 4 body Nedostatečné chválení moderátorů: 7 bodů Příspěvek ve špatném vlákně: 4 body Chválení se maxidotem: 8 bodů atd. Maximum nasbíraných bodů 3 a potom kick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Ja jsem el presidento, takze primatorskou funkci skutecne prenecham tobe. Body muzes rozdelovat podle sveho uvazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Mas hustohuste arogantni podpis Primatorem budes ty Ty grázle , já si toho všiml teprve teť No počkej boží mlýny budou mlet velice rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 To ja neeeeeeeeeeeeeeeee, fakt neeeeeeeeeeeeeeeee, ja opravdu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee To byl .... No... Ja proste nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Nevěřím ti ani zbla, není nikoho tak arogantního, kdo by se jinému hrabal v nastavení, ale o.k. Tohle řeknu mamince a ona zavolá vašim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Mám první rybu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25entry219657 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Ale ja to fakt nebyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyl Je pravda, ze jsem pomahal vybirat stranku, ale v zivote bych si nedovolil neskutecne arogantnim zpusobem upravit Grilovo nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Bobika půjde na gril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tady clovek jednou chcipne na smich, fakt ze jo Gile, a ty mas 100 bodu Ale plusovejch, to se fakt povedlo to s temi body za konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tady clovek jednou chcipne na smich, fakt ze jo Gile, a ty mas 100 bodu Ale plusovejch, to se fakt povedlo to s temi body za konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 ty kráááááááááááááááááááávo se valim smichy, skoda, ze jsem momentalne velmi pracovne vytizen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 ty kráááááááááááááááááááávo se valim smichy, skoda, ze jsem momentalne velmi pracovne vytizen Ty woe, čím ty prosím tě můžeš být pracovně vytížen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 On si jenom mysli, ze je pracovne vytizen, on nevi, co slovo "prace" znamena :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 ty woe, voba dva mate stesti, ze vazite cca o polovinu vic nez ja....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Mám první rybu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25entry219657 ale ten si je mozna zaslouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 mám druhou rybu: viz Gilova tabulka: Založení tupého vlákna: 6 bodů http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10715 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Bobika půjde na gril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Martinoslav: zapomel jsi dopsat jak jem dnes arogantne ignoroval tvuj telefonat......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 mám druhou rybu:viz Gilova tabulka: Založení tupého vlákna: 6 bodů http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10715 No to je do nebe volající, pochvala nadstrážmistře, tohle téma je ukázkové pro výuku nových moderátorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 slouzim lidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Grrrr.... Bobik pujde nejenom na gril, ale taky na pekac... Usmazim ti koule, a pak je dam sezrat Rokymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.