Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No tak přitvrdíme, jsem pro bodovej systém a nulovou toleranci neb se to zcela očividně osvědčuje i v jiných životních situacích. Ty bys mohl být Martine primátor nebo starosta a my ostatní budeme obyč. měšťáci a čím víc vybereme pro tvoje potěšení (kikneme uživatelů) tím vyšší šarži získáme B)

• Autor

Mas hustohuste arogantni podpis :huh::worthy Primatorem budes ty :p

Tupej dotaz: 5 bodů

Založení tupého vlákna: 6 bodů

Opakování dotazu: 4 body

Nedostatečné chválení

moderátorů: 7 bodů

Příspěvek ve špatném vlákně: 4 body

Chválení se maxidotem: 8 bodů

atd.

Maximum nasbíraných bodů 3 a potom kick

:angry:

• Autor

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Ja jsem el presidento, takze primatorskou funkci skutecne prenecham tobe. Body muzes rozdelovat podle sveho uvazeni :skoda:

Mas hustohuste arogantni podpis :huh::worthy Primatorem budes ty :p

Ty grázle :smich: , já si toho všiml teprve teť :smich: No počkej boží mlýny budou mlet velice rychle

• Autor

To ja neeeeeeeeeeeeeeeee, fakt neeeeeeeeeeeeeeeee, ja opravdu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :smich: To byl .... No... Ja proste nee :smich:-_-

Nevěřím ti ani zbla, není nikoho tak arogantního, kdo by se jinému hrabal v nastavení, ale o.k. Tohle řeknu mamince a ona zavolá vašim :(

• Autor

Ale ja to fakt nebyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyl :D

Je pravda, ze jsem pomahal vybirat stranku, ale v zivote bych si nedovolil neskutecne arogantnim zpusobem upravit Grilovo nastaveni :D;)-_-

Bobika půjde na gril :rip:

• Autor

Tady clovek jednou chcipne na smich, fakt ze jo :D Gile, a ty mas 100 bodu :D Ale plusovejch, to se fakt povedlo to s temi body za konektor :D

Tady clovek jednou chcipne na smich, fakt ze jo :D Gile, a ty mas 100 bodu :D Ale plusovejch, to se fakt povedlo to s temi body za konektor :D

:smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich:

ty kráááááááááááááááááááávo se valim smichy, skoda, ze jsem momentalne velmi pracovne vytizen <_<

:smich::smich::smich::smich::smich:

ty kráááááááááááááááááááávo se valim smichy, skoda, ze jsem momentalne velmi pracovne vytizen <_<

Ty woe, čím ty prosím tě můžeš být pracovně vytížen? :blink:

:p
  • Autor

On si jenom mysli, ze je pracovne vytizen, on nevi, co slovo "prace" znamena :D:p:smich: :smich:

ty woe, voba dva mate stesti, ze vazite cca o polovinu vic nez ja....... :D

Bobika půjde na gril :rip:

:ph34r:

Martinoslav: zapomel jsi dopsat jak jem dnes arogantne ignoroval tvuj telefonat......... :smich::smich:-_-

mám druhou rybu:

viz Gilova tabulka:

Založení tupého vlákna: 6 bodů

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10715

:smich::smich::smich::p

No to je do nebe volající, pochvala nadstrážmistře, tohle téma je ukázkové pro výuku nových moderátorů :D

salute.gifslouzim lidu -_-
  • Autor

Grrrr.... Bobik pujde nejenom na gril, ale taky na pekac... Usmazim ti koule, a pak je dam sezrat Rokymu :076:076:076:p:wallbash::rip:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.