daasd Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Hoj,mám dotaz.Koukal jsem po oktávkách a zarazila mě jedna věc,jakto,že 1.9 Tdi jsou dražší než RS?Vždycky jsem si myslel,že je to naopak,ale jak se tak dívám,tak slušná oktávka 1.9 tdi rv 2004 stojí okolo 160 a RS okolo 150 tisíc.Tak se ptám,jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 jednoduše.Větší zájem lidí o TDI.Jeden z důvodů je spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 No myslím, že 10tisíc je při ceně auta docela zanedbatelná částka. Pokud chceš dízla jdi do něj. Pokud benzín - neváhej. Záleží co je Ti milejší. Jak píše Tazzík - diesel bude dražší protože je čeksým lidem bližší - kvůli spotřeby. Jinak docela zbytečné vlákno - stačí se porozhlédnout a určitě bys tady našel odpověď na svou otázku. Rozhodnout se musíš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daasd Vloženo 17. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Ono jde o to,že vzhledem je mi sympatičtější RS a přemýšlel jsem o tom,že bych si koupil Tdi a koupil sedačky,tapece atd z RS,ovšem přišel jsem na to,že by to vyšlo ještě dráž něž RS samotný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.