pedas.urbi Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Zdravim. Mam problém, že se mi nepřepočítávají najeté kilometry. Vyřešil jsem to tak, že jsem vyměnil celé budíky, ale kilometry se stále nehnou. Nevíte co by stím mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 mrkni na opačný konec bowdenu, tedy na ozubené kolečko v převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 A rychlost to měří? Mužou byt i druhe budiky špatné. Odcházi tam takove ozubene kolečko co pohani počítač km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedas.urbi Vloženo 16. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 O tom ozubenym kolečku v budíkách vim, ale protože se mi nechtěli rozebírat, tak jsem koupil celý jiný. A psal mi ten maník, co je měl a říkal, že fungovali na 100%. co to je ten bowden? omlouvam se za blbou otázku ale nějak se nechytam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 To je taková ta "černá hadice", co je jedním koncem našroubovaná pod kapotou seshora do převodovky a druhým koncem po protažení přepážkou pod palubovku nasazená a zacvaknutá zezadu na rychloměru. Uvnitř je pružný hřídelík, kterým se přenáší otáčení na vnitřnosti budíku. Když se ožvejká ten konec u palubovky nebo se zlomí to kolečko u převodovky (je z plastu), tak se nemá otáčení jak přenášet a budík ani počítadlo nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedas.urbi Vloženo 17. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Tak jsem si dnes všiml, že s tima novejma budíkama je větší problém.. Levá strana vůbec nejde. - jedná se o přičítání km, rychlost a nejde ani teplota motoru. Jinak od kontrolek vše v pravo - otáčky benzín ... atd funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.