Přejít na obsah

Samolepka - Octavia, když ji miluješ...

Danniell

Doporučené příspěvky

Všude máš panáčka jak se "rozhoduje" mezi autem a svojí milou jen u Felicie je to panenka. Mohl by být taky panáček?

A v neposlední řadě jaká je cana? Asi jednoho kusu, bo ikdyby se pár lidi domluvilo, tak už pět kusů může být problém nasbírat.

Jak by se to pak posílalo? Asi v obálce jako dopis, že?

Jak by probíhala platba? Ptám se, protože jsem onehda po dlóóóuhé době něco platil složenkou 56,- a za "službu" jsem zaplatil 35,- :o

Jsem myslel, že mně omejou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pár informací k samolepce. Systém by byl stejný, jako u kluků z feliciaklubu.

Co se týká variací samolepky, tak je možný prohazovat panenku - panáčka, jak si určite. Individuálně je možný si domluvit i úpravy, starý/nový model - šířka kol, atd atd ;)

Velikost samolepky je cca 25,5 x 10,5 cm, cenovka je: 62,-/ ks , barva dle vašeho výběru. Zase platí, není problém větší/menší rozměr - podle toho se upravuje i cena.

Samolepky se zasílájí doporučeně (platba na účet) čí dobírkou.

Takže jestli bude zájem, udělám celý téma :)

A náhled tématu, jak probíhaly objednávky na feliciaklubu:

http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=35&t=23729&p=408045#p408045

Editováno: , autor: Georgerob
Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...
  • o 8 měsíců později...

Čau,mužu u tebe eště objednat samolepky fabia rs 6y s trošku širšíma kolama s panačkem třeba tři nebo kolik je minimum řužovou,zelenou a bílou.

Můžeš mi je poslat poštou?Zatim Dík.Ondra

Editováno: , autor: baxxx
Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...