MartinM_2013 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ano, chci videt pouze pamet tempomatu na displeji. Co jsem se docetl, jsou s tim jiste problemy, ale nikde jsem se nedocetl, ze by to neslo aktivovat. Jsou pripady, kdy to lze aktivovat, presto je funkce nedostupna z duvodu noveho firmware v RJ. Modelovy rok 2009 / FL. Kontrolka tempomatu samozrejme pracuje jak ma. MaxiDot nemam, ale mam dojem, ze jsem to videl aktivovane i na tom obyc.displeji. Foto se mi nedari dohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Témata jsem sloučil - příště napřed hledej, než založíš nové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Toto vlakno jsem samozrejme cetl, ale mam dojem, ze resim ponekud jiny problem. On aktivoval a neukazuje, me nejde ani aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Mam pocit, ze to ide len na maxiku a to len na urcitom SW...pripadne tusim aj sw ecu ma s tym nieco spolocne. Mne to napr aktivovat ide, ale nezobrazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Tim MaxiDotem by se to vysvetlovalo. Takze smula, i tak diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.