MartinM_2013 Vloženo 17. Květen 2015 Vloženo 17. Květen 2015 Ano, chci videt pouze pamet tempomatu na displeji. Co jsem se docetl, jsou s tim jiste problemy, ale nikde jsem se nedocetl, ze by to neslo aktivovat. Jsou pripady, kdy to lze aktivovat, presto je funkce nedostupna z duvodu noveho firmware v RJ. Modelovy rok 2009 / FL. Kontrolka tempomatu samozrejme pracuje jak ma. MaxiDot nemam, ale mam dojem, ze jsem to videl aktivovane i na tom obyc.displeji. Foto se mi nedari dohledat. Citovat
Pawouk Vloženo 17. Květen 2015 Vloženo 17. Květen 2015 Témata jsem sloučil - příště napřed hledej, než založíš nové! Citovat
MartinM_2013 Vloženo 17. Květen 2015 Vloženo 17. Květen 2015 Toto vlakno jsem samozrejme cetl, ale mam dojem, ze resim ponekud jiny problem. On aktivoval a neukazuje, me nejde ani aktivovat. Citovat
Kyselinka Vloženo 17. Květen 2015 Vloženo 17. Květen 2015 Mam pocit, ze to ide len na maxiku a to len na urcitom SW...pripadne tusim aj sw ecu ma s tym nieco spolocne. Mne to napr aktivovat ide, ale nezobrazuje Citovat
MartinM_2013 Vloženo 19. Květen 2015 Vloženo 19. Květen 2015 Tim MaxiDotem by se to vysvetlovalo. Takze smula, i tak diky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.