msmity Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Ahoj, dneska jsem montoval nove autoradio na Fabku I, prehazoval jsem cervenej kablik se zlutym kvuli ukladani do pameti a pri zastrkavani radia do zasuvky se mi nejspis neco skratovalo protoze radio nejde vubec, nefunguje mi alarm a kdyz vytahnu klicek tak se mi neodemknou dvere. Pojistka v autoradiu OK a v pojistkach v aute je taky u radia OK. Nemate nekdo zkusenost co s tim je?Popripade jestli to neni jina pojistka. A hlavne proc nejde alarm? Predem dekuju za pomoc...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 už jednou jsi byl zde varován http://forum.skodahome.cz/topic/108053-pomooooooc/page__pid__1513958#entry1513958 za 1) pokud zakládám nové téma, je dobré aby : " Název tématu musí stručně vyjádřit obsah řešený v něm" což ten tvůj opravdu není za 2) bylo by dobré, pokud nejde alarm a odemykání dveří, zkontrovat pojistku na spínací skřínku, popř i jiné pojistky a ne jen jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 ... za 2) bylo by dobré, pokud nejde alarm a odemykání dveří, zkontrovat pojistku na spínací skřínku, popř i jiné pojistky a ne jen jednu Pojistky se VŽDYCKY vyplatí překontrolovat VŠECKY - jednak na některé věci není běžně vidět a druhak, "neštěstí nechodí nikdy samo" - často se stane, že jedna pojistka s sebou "vezme druhou" nebo že závada způsobí zvýšený odběr proudu v dalším okruhu - a vyčudí se druhá pojistka. Ta chvilka času věnovaná postupnému vyškubání a kontrole pojistek se vždycky vyplatí - minimálně v tom, že člověk se postupně naučí, která pojistka ke kterému okruhu patří... A zkuste si pak něco měnit v zimě, v noci potmě, když si posvítíte tak leda vočima... To se pak trénink hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky