Tompo Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Chlapi, mám dotaz, týká se to sice VW, ale nevíte náhodou, jestli do Transportéra T4 1.9TD pasujou budíky z benzínu???? Já osobně myslím, že je to holý nesmysl, ale je pár lidí, co mi to vyvracejí...Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 podle mě né ,u TDI trochu jinej otáčkoměr ,takže si myslim že to je holej nesmysl ,ale nejsem v tomto oboru moc znalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 No rozmerove se tam asi vlezou Akorat bych rekl ze ti bude u benzinovych chybet kontrolka zhaveni Otackomer by se dal asi zkalibrovat, a kdyby ne tak bys mel jedineho dyzla co toci 6200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Chlapi, mám dotaz, týká se to sice VW, ale nevíte náhodou, jestli do Transportéra T4 1.9TD pasujou budíky z benzínu???? Pokud se zeptáš takto, pak ti odpovím ANO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.