M4TT3X Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) Ahoj, zkoušel jsem hledat ale nenašel jsem. V autě mám dokonce přípravu pro rádio, iso konektory + anténu, fantoma mám koupeného. Poradil by mi někdo jak toto rádio zapojit? Díky Editováno: 27. Květen 2011, autor: M4TT3X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) Daj si to namontovat do SERVISU. Ked uz nevies ani ISO konektory spojit dokopy . Editováno: 27. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4TT3X Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 mě jde hlavně o to prohazování pinů jak jsem tu někde našel 4 a 7, a pak 5 na anténu jestli jo nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) Najprv si hladal a nenasiel ??? A potom hned niekde nasiel navod na piny 4,7,5, Navstiv SERVIS ved sa do toho vobec nerozumies a nevyznas. LEBO dopadnes jak clen citaj link. LINK: Editováno: 27. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4TT3X Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Nenašel jsem co jsem potřeboval, tak zapojeno a funguje, ale ještě si budu muset někdy zapojit drát ke spínací skříňce. Můžete to zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.