Publikováno Květen 28, 201114 r Zdravím Zkouším všude možně najít černé mlhovky zda se vůbec vyrábějí . Nevíte o nich někdo ? Jde mi o to aby byly co nejtmavší . Za každý odkaz či info moc děkuji
Květen 28, 201114 r Zdravím Zkouším všude možně najít černé mlhovky zda se vůbec vyrábějí . Nevíte o nich někdo ? Jde mi o to aby byly co nejtmavší . Za každý odkaz či info moc děkuji Dovod??? Potom uz to nebudu hmlovky ale len slabo svietiace svetielka.
Květen 28, 201114 r Autor Jelikož na mojí O2 dám černá světla a faceliftovou masku tak mlhovky jsou moc vyrazné a nehodí se k tomu nebo spíš mě se to tak nelíbí Myslím že jsem někde viděl černý podklad a jenom "odrazku" normální aby to svítilo tak jak má ale za boha už je nemůžu najiít Foto je na rychlo udělaný vt takže moc neřešte detaily díky
Květen 30, 201114 r to krycí "sklo" je z plastu, takže není problém to tak 2mm od obalu říznout slabou pilkou (tak aby to překryla mřížka) a potom ten rámeček stříknout do barvy a sklíčko zase navařit zpět. nejjednoduší a nejrychlejší řešení. pokud máš zájem není problém vyřešit. jedny mlhovky tu mám. Upraveno Květen 30, 201114 r od malyhonza
Červen 1, 201114 r Autor Něco podobného už mě taky napadlo ale času ted´ moc nemám .Kolik bys za ně chtěl ? Neoloupe se to nebo tak něco ?
Listopad 18, 201212 r Myslis ze ma smysl reagovat na rok a pul stary prispevek? V ostatnich vlaknech podobne stare.
Listopad 18, 201212 r jj sorry hledal jsem jestli tu neni neco jak se meni zarovky v mlhovkach protože jsem je jeste nemenil tak jsem jen hodil koment na ty jeho svetla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.