Leosak86 Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Zdravím Zkouším všude možně najít černé mlhovky zda se vůbec vyrábějí . Nevíte o nich někdo ? Jde mi o to aby byly co nejtmavší . Za každý odkaz či info moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Jsi je nastrikej sprejem,koupis kdekoliv sprej na svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Zdravím Zkouším všude možně najít černé mlhovky zda se vůbec vyrábějí . Nevíte o nich někdo ? Jde mi o to aby byly co nejtmavší . Za každý odkaz či info moc děkuji Dovod??? Potom uz to nebudu hmlovky ale len slabo svietiace svetielka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leosak86 Vloženo 28. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Jelikož na mojí O2 dám černá světla a faceliftovou masku tak mlhovky jsou moc vyrazné a nehodí se k tomu nebo spíš mě se to tak nelíbí Myslím že jsem někde viděl černý podklad a jenom "odrazku" normální aby to svítilo tak jak má ale za boha už je nemůžu najiít Foto je na rychlo udělaný vt takže moc neřešte detaily díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 (editace) SUPER FOTKA. Editováno: 28. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leosak86 Vloženo 30. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 (editace) to krycí "sklo" je z plastu, takže není problém to tak 2mm od obalu říznout slabou pilkou (tak aby to překryla mřížka) a potom ten rámeček stříknout do barvy a sklíčko zase navařit zpět. nejjednoduší a nejrychlejší řešení. pokud máš zájem není problém vyřešit. jedny mlhovky tu mám. Editováno: 30. Květen 2011, autor: malyhonza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leosak86 Vloženo 1. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Něco podobného už mě taky napadlo ale času ted´ moc nemám .Kolik bys za ně chtěl ? Neoloupe se to nebo tak něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 500,- za kus. origo díly, barva se neoloupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leosak86 Vloženo 3. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 a nabizis mi cerne nebo klasiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Nechci do tebe rejpat ale seriová světla vypadají líp než toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Myslis ze ma smysl reagovat na rok a pul stary prispevek? V ostatnich vlaknech podobne stare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 jj sorry hledal jsem jestli tu neni neco jak se meni zarovky v mlhovkach protože jsem je jeste nemenil tak jsem jen hodil koment na ty jeho svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.