Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím

Zkouším všude možně najít černé mlhovky zda se vůbec vyrábějí . Nevíte o nich někdo ? Jde mi o to aby byly co nejtmavší . Za každý odkaz či info moc děkuji

Jsi je nastrikej sprejem,koupis kdekoliv sprej na svetla :)

Zdravím

Zkouším všude možně najít černé mlhovky zda se vůbec vyrábějí . Nevíte o nich někdo ? Jde mi o to aby byly co nejtmavší . Za každý odkaz či info moc děkuji

:palec2: Dovod??? Potom uz to nebudu hmlovky ale len slabo svietiace svetielka.:help:

• Autor

Jelikož na mojí O2 dám černá světla a faceliftovou masku tak mlhovky jsou moc vyrazné a nehodí se k tomu nebo spíš mě se to tak nelíbí Myslím že jsem někde viděl černý podklad a jenom "odrazku" normální aby to svítilo tak jak má ale za boha už je nemůžu najiít

Foto je na rychlo udělaný vt takže moc neřešte detaily díky

:palec2::smich: SUPER FOTKA.:kuk:

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• Autor
post-65476-0-44011300-1306730670_thumb.j

to krycí "sklo" je z plastu, takže není problém to tak 2mm od obalu říznout slabou pilkou (tak aby to překryla mřížka) a potom ten rámeček stříknout do barvy a sklíčko zase navařit zpět. nejjednoduší a nejrychlejší řešení. pokud máš zájem není problém vyřešit. jedny mlhovky tu mám.

Upraveno od malyhonza

• Autor

Něco podobného už mě taky napadlo ale času ted´ moc nemám .Kolik bys za ně chtěl ? Neoloupe se to nebo tak něco ?

500,- za kus. origo díly, barva se neoloupe.

• Autor

a nabizis mi cerne nebo klasiku ?

• 1 rok později...

post-65476-0-44011300-1306730670_thumb.j

Nechci do tebe rejpat ale seriová světla vypadají líp než toto :kol-47:

Myslis ze ma smysl reagovat na rok a pul stary prispevek? V ostatnich vlaknech podobne stare.

jj sorry hledal jsem jestli tu neni neco jak se meni zarovky v mlhovkach protože jsem je jeste nemenil tak jsem jen hodil koment na ty jeho svetla :kol-46:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.