Host aka Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Lze použít ostřik předních světlomatů z Fabie na Octavii 1? U Fabie se mi moc líbí, že to má takový vysouvací modul trysky, u O 1 to spíš svádí kretény k ukopnutí. Kdyby se do nárazníku udělala stejná díra, jakou vyžaduje tryska z Fabie, tak by to mohlo jít, ne? Mám tedy na mysli jen výměnu trysky. Nebo je třeba ev. vyměnit i něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Myslím, že bude problém kvůli výztuze pod nárazníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Lze použít ostřik předních světlomatů z Fabie na Octavii 1? U Fabie se mi moc líbí, že to má takový vysouvací modul trysky, u O 1 to spíš svádí kretény k ukopnutí. Kdyby se do nárazníku udělala stejná díra, jakou vyžaduje tryska z Fabie, tak by to mohlo jít, ne? Mám tedy na mysli jen výměnu trysky. Nebo je třeba ev. vyměnit i něco jiného? Taky jsem už nad tímto přemýšlel. Ze stejného důvodu jako aka. Nicméně k realizaci ani zkouškám zatim nedošlo. Proto se přidávám k pravidelnému sledování tohoto téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.